Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ακόμα μία παρουσίαση ετοιμάζει Apple

Ακόμα μία παρουσίαση ετοιμάζει Apple

Μετά το iPhone 6 η Apple ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο iPad και πολλά ακόμα, μέσα στον Οκτώβριο

Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να ετοιμάζει ακόμα ένα event μέσα στον Οκτώβριο στο οποίο θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις του iPad Air και iPad mini τα οποία όπως φαίνεται σχεδιαστικά θα παραμείνουν τα ίδια.
 
Εκτός από την σχεδίαση τα νέα iPad αναμένεται να έχουν τους νέους επεξεργαστές Α8 που χρησιμοποιούν και τα iPhone 6 ενώ θα έχουν πλέον και το home button το οποίο θα υποστηρίζει την ανάγνωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη για το ξεκλείδωμα αλλά και την νέα υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών Apple Pay.
 
Εκτός από τα νέα iPad η Apple αναμένεται στο ίδιο event να παρουσιάσει και να ανακοίνωση την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού OS X Yosemite το οποίο θα είναι σε άμεση επαφή με το νέο iOS 8
 
Φήμες ακόμα θέλουν την Apple να ετοιμάζει και μία ακόμα έκδοση iPad η οποία θα έχει 12 ιντσών οθόνη ενώ ακόμα άλλες φήμες θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει στο event και νέες πολύχρωμες εκδόσεις Macbook Pro.
 
Το μόνο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι τις 21 Οκτωβρίου όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα παρουσίαση της Apple.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε