Site icon NewsIT

Περιμένουν 1 δισ. χρήστες στο Facebook μέχρι το καλοκαίρι

13.01.2012 | 12:43
Περιμένουν 1 δισ. χρήστες στο Facebook μέχρι το καλοκαίρι

Μία εταιρία marketing βασισμένη στα στοιχεία του ρυθμού ανάπτυξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου περιμένει, 1 δισ χρήστες μέχρι το καλοκαίρι.

Η εταιρεία μάρκετινγκ, iCrossing, υποστηρίζει οτι σύμφωνα με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει το Facebook και αν κάτι δεν αλλάξει, τότε μέχρι το καλοκαίρι θα μετράει θα 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες.

Από τη στιγμή που το Facebook πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι έχει 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, επομένως το κενό είναι σχετικά μικρό ενώ η εταιρία iCrossing  πιστεύει οτι τον Αύγουστο ο αριθμός του 1 δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών θα είναι πραγματικότητα.

Τέλος από το 2006, που έκανε την εμφάνισή του το Facebook, ο ρυθμός ανάπτυξης του Facebook έχει επιβραδυνθεί ή σταματήσει εντελώς στις χώρες εκείνες που πρωτο-παρουσιάστηκε, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά παρόλ’ αυτά συνεχίζει να μεγαλώνει αφού κερδίζει έδαφος σε αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία. 

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τελικά το Facebook θα κατακτήσει όλο το διαδίκτυο, ή αν θα κάνει την εμφάνισή του κάποιο νέο κοινωνικό δίκτυο και θα του πάρει την πρωτιά  πράγμα που φαντάζει αρκετά δύσκολο αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version