Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα 11 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για όσους έχουν iPhone

Με μερικά ευρώ μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε…

 

iPhone
 

  …απλά αγοράζοντας εφαρμογές απο το App Store, αλλά εκτός απο αυτό μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αγοράσετε αξεσουάρ για το iPhone που είναι και πιο εύκολο να τα δωρίσεις τις μέρες που έρχονται.

1. Logitech Pure-Fi Anywhere 2, (160euro)

 

Αυτά τα ηχεία είναι ειδικά κατασκευασμένα για το iPhone με εκπληκτική ποιότητα ήχου και μαγνητική θωράκιση για να προστατεύεται η συσκευή και να μην έχετε παρεμβολές από το σήμα.

 
Logitech Pure-Fi

2. Mophie Juice Pack
 

Είναι δίκαιο να επικρίνουν τη μπαταρία του iPhone, αν και δεν  ξεφορτίζεται απο μόνο της, αφού όλοι έχουν την τάση να χρησιμοποιoύν το iPhone σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μπορεί γρήγορα να ξεφορτίζεται Αυτή η μπαταρία 1800mAh sled υπερδιπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας δώσει την ηρεμία σας σε ένα ταξίδι.

 
Mophie
 
3. Incipio Feather, 15.99 euro
 

Με τόσες πολλές θήκες που υπάρχουν στην αγορά για το iPhone, δεν είναι εύκολο να επιλέξετε μόνο μία. Αυτή η πολύ ελαφριά και λεπτή θήκη που προστατεύει το πίσω μέρος του iPhone σας από τις γρατσουνιές Διατίθεται σε πολλά χρώματα.

 
Incipio

4.
Jawbone Prime,119 euro

 

Αυτό το συμπαγές, κομψό μοντέλο από Jawbone χρησιμοποιεί πρωτοφανή τεχνολογία μείωσης θορύβου και μεταφέρει τη φωνή σας πολύ καθαρή.

 
Jawbone prime
5. iTunes κουπόνια, από 20 euro

 

Το App Store είναι γεμάτο με εκπληκτικές εφαρμογές για να μετατρέψετε το iPhone σας  μία από 100.000 συσκευές. Επειδή δεν μπορείτε να στείλετε απευθείας την εφαρμογή σε κάποιον ως δώρο, θα πρέπει να αγοράσετε και να δωρίσετε τα κουπόνια αυτά.

 
iTunes κουπόνια
 
6. Belkin TuneBase FM με Hands-Free,  59 euro

 

Αν δεν έχετε ένα αυτοκίνητο με σύστημα που δέχεται ένα iPhone στο στερεοφωνικό του, αυτό είναι ένα φθηνός τρόπος για να το κάνετε. Εκτός απο το να λειτουργεί σαν φορτιστής  για το iPhone σας, μπορεί να μεταδώσει τα Mp3 του μέσω του FM του στερεοφωνικού σας, τέλος λειτουργεί και ως handsfree για τις κλήσεις σας.

 
Belkin TuneBase
 
7. Etymotic hf2,  78.89 euro

Συνήθως πρέπει να συμβιβάζεστε με την ποιότητα του ήχου που σας παρέχει ένα σετ ακουστικών που περιλαμβάνει και hands-free μικρόφωνο και κουμπιά για τον έλεγχο των λειτουργιών του iPhone όταν ακούτε μουσική. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει με τα Etymotic hf2s που ίσως να είναι λίγο λεπτοκαμωμένα,  αλλά είναι πολύ υψηλής πιστότητας (hi-fi).
 
Etymotic
 
8. Griffin AirCurve,  13 euro
 

Σίγουρα,  όλοι μπορούν να αγοράσουν μια βάση με ηχείο (speaker dock) για το iPhone που μπορεί να το φορτίζει παράλληλα. Αν όμως θέλετε να δώσετε μουσική σας λίγη ένταση, χωρίς να καταναλώνετε ρεύμα, μπορείτε να επιλέξτε αυτόν τον φθηνό παθητικό ενισχυτή, που έχει βάση μία χοάνη γραμμόφωνο.

 
Griffin AirCurve
9. Nike + εκπαιδευτές,  50 euro

Το iPhone 3Gs (όπως και το τελευταίας γενιάς iPod touch) έχει ενσωματωμένο ένα δέκτη για τον εντοπισμό Nike + συσκευής. Αγοράστε ένα ζευγάρι Nike + συμβατά, παπούτσια, και βάλτε τους τον πομπό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο μακριά και πόσο γρήγορα έχετε τρέξει, και να καθορίζετε ή να συμμετέχετε σε παγκόσμιες προκλήσεις.

 
Griffin AirCurve
 
10. TomTom Car Kit,  135 euro

Με την προσθήκη ενός extra μέρους, μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε sat-nav συσκευή. Αλλά θα πρέπει να έχετε το iPhone σας στο ρεύμα, να το έχετε στο οπτικό πεδίο σας και το μόνο που έχετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες του. Αυτό το GPS σετ αμαξιού μπορεί να είναι ακριβό, αλλά είναι καταπληκτικό

 
TomTom
 

 
11. Sennheiser PX 310 BT,  370 euro

Αυτά τα όμορφα ακουστικά συσκευάζονται είναι εφοδιασμένα με την τελευταία τεχνολογία στον τομέα του ήχου. Είναι ασύρματα και δέχονται τον ήχοαπο το iPhone σας μέσω  Bluetooth. Είναι κλειστού τύπου ακουστικά και έχουν ακύρωση ενεργού θορύβου δηλαδή ακυρώνουν τον εξωτερικό  θόρυβο του περιβάλλοντος για να απομονώνεστε στη μουσική σας.

 
Sennheiser

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε