Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το NewsIt σας προτείνει τα 10 καλύτερα MP3 players για αγορά!

Το NewsIt σας προτείνει τα 10 καλύτερα MP3 players για αγορά!

Το NewsIt  έψαξε και βρήκε για εσάς τα καλύτερα αλλά και οικονομικά Mp3 players, ώστε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε!

Το ΝewsIt συνεχίζει την έρευνα αγοράς και βρίσκει για εσάς Mp3 players για όλες τις απαιτήσεις αλλά και για όλα τα πορτοφόλια! Διαβάστε παρακάτω (LINK_HERE) όλα οσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε Mp3 players!

Για σήμερα το NewsIt βρήκε 10 Mp3 players για όλα τα γούστα και τα χωρίζει σε κατηγορίες ανάλογα με την τιμή τους.

Σας τα παρουσιάζει!

Οικονομικά (μέχρι 100€):
Philips SA1VBE04 Black
55€

Με έγχρωμη οθόνη 1,5″, το Mp3 player της Philips μπορεί και εμφανίζει album art καθώς και την προβολή κάθε φακέλου εξασφαλίζοντάς σας εύκολη πλοήγηση και οργάνωση των φακέλων μπορεί και μουσική μέχρι και 25 ώρες ή βίντεο μέχρι και 4 ώρες

Samsung YPU3JQB BLACK
55€

Mε χωρητικότητα 2GB, φωνητική εγγραφή, ραδιόφωνο και απλό σχεδιασμό όσο και στην χρήση η Samsung μας εκπλήσει με το πολύ μικρό αυτό Mp3 player.

Sony B-Series NWZ-B143FB MP3 Player (4GB)
65€

H σειρά της Sony, Walkman mp3 B-Series έχουν δυνατότητα άμεσης σύνδεσης σε θύρα USB κάνοντας πολύ εύκολη την μεταφορά των αρχείων.Το NWZ-B143FΒ με οθόνη 3 γραμμών, χωρητικότητα 4GB και μέχρι 18 ώρες αυτονομία αναπαραγωγής μουσικής είναι ο τέλειος σύντροφος για να ακούτε μουσική, όπου και αν βρίσκεστε.

SAMSUNG MP3 player YP-Q2JCB 8GB μαύρο
75€

Το MP3 player YP-Q2JCB της Samsung διαθέτει μπαταρία λιθίου για μία αυτονομία ρεκόρ 50 ωρών σε επιλογή μουσικής και 4 ωρών σε επιλογή βίντεο. Με ευαίσθητα πλήκτρα και μία μεγάλη οθόνη LCD 2,4 ιντσών. Διαθέτει ραδιόφωνο και λειτουργίες εγγραφής ραδιόφωνου και συσκευής υπαγόρευσης.

Sony E-Series NWZ-E443B MP4 Player (4GB)
79€

Το NWZ-Ε443B της Sony έχει χωρητικότητα 4GB, εκπληκτική σχεδίαση και μεγάλη διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου και βίντεο με τεχνολογία Clear Audio, LCD οθόνη 2 ιντσών για αναπαραγωγή MP4, και ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM. Τέλος με την εύκολη μεταφορά βίντεο και μουσικής στην Walkman συσκευή σας μέσω ενός τραβήγματος των αρχείων, έχετε όλα τα αρχεία στα χέρια σας αμέσως.

Apple iPod Shuffle Silver MP3 Player(4GB)
81€

Το iPod Shuffle, 3ης γενιάς, αποτελεί το πιο μικρό Mp3 player στον κόσμο! Έχει ακόμα πιο μικρό μέγεθος από τον προκάτοχό του και χωράει ακόμα περισσότερα τραγούδια: μέχρι 1000 στην χωρητικότητα των 4GB.Είναι επίσης το πρώτο music player που σας λέει το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη και να σας ενημερώνει για το επίπεδο της μπαταρίας.

Τυπικά (Απο 100-200€):
Apple iPod Nano Black MP4 Player (5th Generation, 16GB)
184€

Το νέο iPod Nano σας επιτρέπει να διασκεδάζετε με μουσική, video και για πρώτη φορά ενσωματωμένο ραδιόφωνο και κάμερα! Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 2.2″, μνήμη 16GB τύπου flash και κυκλοφορεί σε 7 χρωματικούς συνδυασμούς, με βάρος 36.8 γραμμαρια και 24 ώρες αυτονομιάς αποτελεί το ιδανικό music player για κάθε χρήση.

iRiver MP4 E100 White (8GB)
129€

Η iRiver, επανέρχεται δυναμικά με το φορητό media player E100.Tο νέο μοντέλο διαθέτει μεγάλη οθόνη 2,4″ 262.000 χρωμάτων και βάρος 57 γραμμάρια για να το έχετε πάντα μαζί σας. Είναι εύκολο στην χρήση, διαβάζει video και έχει αυτονομία 17 ώρες.

Extreme (Απο 200€ και πάνω):
Apple iPod Touch MP4 Player (32GB)
299€

Με το iPod touch μπορείτε να επιλέξτε απλά με το δάκτυλό σας το μουσικό άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε και τις φωτογραφίες που θέλετε να δείτε. Διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, Wi-Fi, με την αυτονομία 30 ωρών και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως τα 3d graphics που αποδίδει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και παιχνιδιού, γίνεται ο αχώριστος σύντροφός σας.

Archos PMP 5 MP3 Player (Wi-Fi, 60GB)
329€

Το PMP 5 της Archos είναι καλοφτιαγμένο, έχει την καλύτερη και μεγαλύτερη (4.8ιντσών) touch screen της αγοράς και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Όλα αυτά φυσικά σε πολύ μικρές διαστάσεις και με αυτονομία 22 ωρών δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς Internet και χωρίς να έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας αρχεία.

Τι κοιτάμε πριν αγοράσουμε Mp3 player:

Οθόνη

Η οθόνη είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε ένα Mp3 player αφού μας δίνει πληροφορίες για το κομμάτι που παίζει αλλά και για τον καλλιτέχνη καθώς και άλλες πληροφορίες. Οπότε καλό θα είναι να έχει οθόνη για να σας προσφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Aυτονομια

Η αυτονομία ενός player είναι ο χρόνος που μπορεί και παίζει αρχεία ήχου ή video μέχρι να ξεφορτιστεί. Ο χρόνος αλλάζει ανάλογα αν παίζει ήχο ή video.

Mεγεθος μνημης

Το μέγεθος της μνήμης είναι το πόσα τραγούδια ή αρχεία video χωράνε στη συσκευή. Διαφέρει απο συσκευή σε συσκευή και ξεκινάει πλεόν απο 2GB και φτάνει μέχρι 60GB.

Aρχεία που αναγνωρίζει

Είναι εξίσου να κοιτάξουμε πριν αγοράσουμε μια τέτοια συσκευή τα είδη των αρχείων που αναγνωρίζει άρα και μπορεί να αναπαράγει.

Σκληρός ή Memory

Υπάρχουν 2 είδη συσκευών. Οι συσκευές που έχουν σκληρό δίσκο δηλαδή έχουν μια προκαθορισμένη χωρητικότητα και υπάρχουν και οι συσκευές που δέχονται μια εξωτερική μνήμη τύπου Flash οπότε η χωρητικότητά της μεταβάλλεται.

Τρόποι συνδεσης

Ο τρόπος σύνδεσης μπορεί να είναι απο τη συσκευή απευθείας χωρίς καλώδιο αλλά υπάρχουν και οι συσκευές που είναι κυρίως μικρότερου μεγέθους και έχουν εσωματομένο usb.

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε