Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Το NewsIt σας προτείνει τα 13 καλύτερα κινητά τηλέφωνα για αγορά!

Το NewsIt έψαξε και βρήκε τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα για σας, που θα σας κάνουν να δείτε την επικοινωνία αλλά και την εργασία παιχνίδι!

Το ΝewsIt συνεχίζει την έρευνα αγοράς του και βρίσκει για σας τις καλύτερες και πιο οικονομικές αγορές!

Για σήμερα διαλέξαμε για σας κινητά τηλέφωνα με πολλές δυνατότητες αλλά και σε καλές τιμές!

Διαβάστε τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε το νέο σας κινητό και επιλέξτε ποια κατηγορία σάς ταιριάζει ανάμεσα σε τηλέφωνα με πολλές δυνατότητες στη φωτογραφία, τη μουσική αλλά και στα εργαλεία για εργασίες γραφείου!

Σας τα παρουσιάζουμε!

MUSIC PHONES
Sony Ericsson W995
377€

To Sony Ericsson W995 προσφέρει τέλειες φωτογραφίες με κάμερα 8.1 Μegapixel, έχει ευκρινή οθόνη 2.6″, αποθηκεύει το υλικό σας στην επαρκή μνήμη των 8GB και το παίζει εύκολα και γρήγορα με το Media Go. Τέλος μπορείτε να ακούτε ελεύθερα τη μουσική σας μέσω της κλασσικής υποδοχής σύνδεσης 3.5 mm.

Nokia 5800 xpress music
234€

Το Nokia 5800 Xpress Music διαθέτει επιβλητική οθόνη αφής 3,2″ κάμερα 3,2megapixels και πολλά ακόμα προηγμένα χαρακτηριστικά που θα εντυπωσιάσουν κάθε fan της μουσικής αφού δίνει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 8GB κα πολλές ακόμα λειτουργίες.

Sony Ericsson Aino
465€

Το Aino της Sony Ericsson μεταφέρει την ψυχαγωγία σε άλλη διάσταση. Έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, και προσφέρει πολλές λειτουργίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης, όπως μουσική, φωτογραφίες, ταινίες κ.α. στην απίστευτη οθόνη αφής των 3,0 ιντσών. Διαθέτει επίσης μοναδικό ήχο, Wi-Fi, Gps και πολλές ακόμα λειτουργίες. Ιδανικό για όσους λατρεύουν τη μουσική και τα πολυμέσα.

Apple iPhone 3GS
669€

Το iPhone είναι είναι κινητό τηλέφωνο με έξυπνο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται μόνο όταν είναι απαραίτητο και μπορείτε να το χειριστείτε χωρίς τη χρήση γραφίδας πατώντας στην τεράστια οθόνη αφής του των 3.5 ιντσών. Λειτουργεί επίσης σαν iPod Touch συνδέοντας απλά τα ακουστικά σας στην θύρα 3.5mm απολαμβάνοντας τη μουσική σας και τα βίντεο. Τέλος διαθέτει έναν απίστευτο web browser που τα καταφέρνει όσο κανένας άλλος με τα e-mails και έχει πάρα πολλά παράπλευρα προγράμματα όπως Google Maps, YouTube και δεκάδες άλλες αποκλειστικές web εφαρμογές που αποθηκεύονται στην τεράστια μνήμη των 16 και 32 GB. Το απόλυτο gadget της χρονιάς.

Samsung M7600 BEAT DJ
314€

Tο M7600 Beat DJ της Samsung διαθέτει οθόνη αφής 2,8 ιντσών για εύκολη χρήση. Είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο μενού μουσικής και με πολλές λειτουργίες. Απαντά σε όλες τις απαιτήσεις για multimedia διασκέδαση αλλά και με λειτουργία λειτουργία GPS με geotapping, για να μην χάνετε το δρόμο σας. Ιδανικό για τους νέους που τους αρέσει η τεχνολογία και τα gadgets.

CAMERA PHONES
LG GC900 VIEWTY SMART
369€

Tο LG Viewty Smart συνδυάζει άψογα τις multimedia λειτουργίες, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες ήχου και εικόνας αλλά και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Η οθόνη πλήρους αφής 3 ιντσών WVGA με καταπληκτική ανάλυση για άψογη αναπαραγωγή ταινιών DVD DivX ή Xvid, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε με ένα απλό άγγιγμα την κάθε εφαρμογή! Με υψηλής ανάλυσης camera 8 megapixel με φακό Schneider-Kreuznach, προηγμένες ρυθμίσεις αισθητήρα, καθώς και πολλές έξυπνες λειτουργίες το κάνει ένα πολύ ελκυστικό κινητό τηλέφωνο.

SAMSUNG PIXON 12
518€

Το Samsung Pixon 12 M8910 είναι το πρώτο κινητό με κάμερα 12 Megapixel που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Έχει Xenon flash, μεγάλη οθόνη 3,1 ιντσών, ευρυγώνιο φακό 28mm. Ενσωματώνει μνήμη 150ΜΒ και δέχεται κάρτες μνήμης microSD έως 16GB. Το Samsung Pixon12 φέρει Wi-Fi, GPS, FM radio και μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυση.

NOKIA N86
438€

Το N86 της Nokia έχει φωγτογραφική μηχανή 8 megapixels με φακό Carl Zeiss Tessar. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στα 8GB ενσωματωμένης μνήμη ή στην microSD που μπορεί να φτάσει τα 16GB. Φυσικά και είναι εξοπλισμένο με όλα τα πρωτόκολλα της τελευταίας γενιάς όπως HSDPA, A-GPS, WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 με EDR, TV out, FM transmitter και στενή συνεργασία με το Ovi. Επίσης έχει πυξίδα και τρίμηνη δωρεάν χρήση GPS. Η οθόνη έχει διαγώνιο 2.6″ και ο σχεδιασμός του είναι πολύ προσεγμένος.

Sony Ericsson Satio Black
555€

Το τελευταίο μοντέλο της Sony Ericsson λέγεται Satio και διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών με κινηματογραφική αναλογία 16:9 και κάμερα 12,1 Megapixel με xenon flash καθώς και πολλές ακόμα λειτρουργίες που θα εκπλήξουν όλους τους οπαδούς των smartphone.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο μενού του, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί άμεσα στα favorites της μουσικής του, των βίντεο ή των ιστοσελίδων του για ατέλειωτες ώρες.

EXTREME
NOKIA N97
479€

To N97 είναι σίγουρα ένα υψηλής τεχνολογίας τηλέφωνο/ μίνι υπολογιστής. ‘Εχει 3 ιντσών οθόνη που με την κλίση της αποκαλύπτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY που του δίνει μια ευκολία στην διαχείριση κειμένων, internet, μυνημάτων κ.α. Έχει GPS αισθητήρα, μια ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 5 megapixel με φακό Carl Zeiss, καθώς και μεγάλη χωρητικότητα μνήμης των 32GB που μπορεί να επεκταθεί με μια κάρτα μνήμης. Αυτό το τηλέφωνο φαίνεται να είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής που θα βρίσκεται στην τσέπη κάθε επαγγελματία.

SAMSUNG OMNIA II
509€

Η Samsung ετοίμασε το πιο ολοκληρωμένο Windows Mobile τηλέφωνο που είδαμε μέχρι τώρα. Έχει 3.7 ιντσών OLED οθόνη, 12 προεγκατεστημένες γλώσσες μεταξύ των οποίων και η ελληνική.Με τιμή που φθάνει τα 450 ευρώ και οθόνη αφής 3.7 ιντσών OLED, 5 Megapixel κάμερα, TouchWIZ UI και πολλά άλλα που δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε για καλύτερο στο είδος του.

HTC TOUCH 2
499€

Το HTC Touch2 είναι ένα μικρό, κομψό, ανανεωμένο smartphone που αποτελεί ένα από τα πρώτα Windows Phones, που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Windows Mobile 6.5 και τις νέες υπηρεσίες Windows Phone, όπως οι My Phone και Windows Marketplace.Έχει οθόνη 3.6 ιντσών, ενσωματομένο Gps και κάμερα 3.2 Megapixels. Ιδανικό για επαγγελματίες.

BLACKBERRY 9000
470€

Το BlackBerry 9000 είναι ο τέλειος συνεργάτης, που σας συνοδεύει όπου κι αν βρίσκεστε και σας επιτρέπει να λαμβάνετε αυτόματα και να στέλνετε τα e-mails σας, να επεξεργάζεστε κείμενα και να έχετε πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο ίντερνετ. Είναι εφοδιασμένο με Gps, κάμερα 2 Megapixels. Τέλος έχει ενσωματομένο πληκτρολόγιο και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για τον επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίζει.

Τι προσέχουμε:

Τι δίκτυο υποστηρίζει

Το δίκτυο που υποστηρίζει το κινητό είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής για κάποιον που θέλει να μπαινει στο internet να στέλνει MMS και όλες τις δικτυακές δραστηριότητες.

Χρώματα οθόνης

Τα χρώματα της οθόνης μας δείχνουν πόσο έντονες και ζωντανές είναι οι εικόνες στο κινητό σας.

Ανάλυση κάμερας

Το πόσο καλή ανάλυση έχουν οι φωτογραφίες που τραβάτε

Αν γράφει βιντεο

Αν υπάρχει η επιλογή εγγραφής βίντεο

Μp3 player

Αν μπορεί να αναπάραγει μουσική

Συνδεσιμότητα

Αν έχει Βluetooth, Wifi (ασύρματο δίκτυο)

Ενσωματομένη μνήμη

Η χωριτικότητα της μνήμης που έχει η συσκευή

Επέκταση μνήμης

Αν δέχεται επιπλέον μνήμη και μπορούν να πάρουν επέκταση με μια κάρτα

Χρόνος αναμονής και ομιλίας

Ο χρόνος αναμονής είναι η διάρκεια της μπαταρίας και ο χρόνος ομιλίας είναι ο χρόνος που μπορείτε να μιλάτε μέχρι να ξεφορτιστεί το το κινητό

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε