Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Το NewsIt σας προτείνει τις 15 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς!

Το NewsIt σας προτείνει τις 15 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς!

Το NewsIt  έψαξε και βρήκε για εσάς τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές αλλά και οικονομικές, ώστε να απαθανατίζετε κάθε σημαντική στιγμή σας!

Το ΝewsIt συνεχίζει την έρευνα αγοράς και βρίσκει για εσάς φωτογραφικές μηχανές για όλες τις απαιτήσεις αλλά και για όλα τα πορτοφόλια! Διαβάστε παρακάτω όλα οσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε μία φωτογραφική μηχανή αλλά και τι πρέπει να ρωτήσετε!

Για σήμερα το NewsIt βρήκε 15 φωτογραφικές μηχανές για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες και τις χωρίζει σε κατηγορίες ανάλογα με τον τύπο τους, compact, bridge ή reflex!

Σας τις παρουσιάζει!

Κατηγορία Compact

Οι compact φωτογραφικές αποτελούν τον πιο συνηθισμένο τύπο μηχανών αφού έχουν μικρές διαστάσεις και είναι ότι πρέπει για να τις παίρνετε πάντα μαζί σας όπου και αν πάτε. ιδανική για όσους είναι όλοι μέρα στο δρόμο και θέλουν να αποθανατήσουν μια εικόνα.

SONY Cyber-shot DSC-TX1
288€

Η τελευταία της σειράς Cyber-shot της Sony θα φέρει την επανάσταση στην ψηφιακή φωτογραφία με την τεράστια οθόνη αφής της 3 ιντσών, την πολύ καλή ανάλυση φωτογραφιών 3 648 x 2736 pixels, με αισθητήρα 10,2 megapixels, μπορείτε να τραβάτε βίντεο υψηλής ανάλυσης.

OLYMPUS FE-46
117€

Πολύ λεπτή με αισθητήρα 12 megapixels προσφέρει τέλειες φωτογραφίες με ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση διαθέτει πολλές λειτουργείες για να σας προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα καθως και πολύ καλή λειτουργία εγγραφής βίντεο.

NIKON Coolpix S630
179€

Η Coolpix S630 είναι μια ultra-compact (πολύ μικρή) φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 12 megapixels για να σας προσφέρει εικόνες καθαρές με όμορφα χρώματα. Με πολλές αυτόματες κυρίως λειτουργίες δίνει μια επαγγελματική ποιότητα σε όλες σας τις φωτογραφίες.

PENTAX Optio E85
109€

Απλή στη χρήση, η Optio E85 διαθέτει αισθητήρα CCD 12,1 megapixels για αποτελέσματα Υψηλής Ανάλυσης 4000 x 3000 pixels. Με πολλές λειτουργίες όπως η λειτουργία προτεραιότητας προσώπου με ανίχνευση χαμόγελου, η E85 είναι ιδαίτερα αποτελεσματική για πορτρέτα και ομαδικές φωτογραφίες.

CANON Digital Ixus 200 IS

340€

Η Ixus 200 IS κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, έχει οθόνη αφής TFT και φακό ultra ευρείας γωνίας για πολύ καλές φωτογραφίες τοπίων. Με αισθητήρα των 12,1 megapixels, αυτή η φωτογραφική θα σας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι αφου προσφέρει ποιότητα και εύκολη χρήση. Διαθέτει επίσης λειτουργία βίντεο Υψηλής Ανάλυσης.

Κατηγορία Bridge

Οι Bridge φωτογραφικές είναι μια ενδιάμεση κατηγορία μηχανών. Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι compact με τη διαφορά οτι προσφέρουν το πιο ισχυρό zoom που μπορούν να κάνουν. Απευθύνονται σε όλους, έχουν πολυ καλές δυνατότητες, είναι πολύ εύκολες στη χρήση.

SONY Cyber-shot DSC-H20

259€

Η Cyber-shot DSC-H20 της Sony έχει οπτικό zoom 10x με σταθεροποιητή εικόνας Super SteadyShot, και στοιβαρή κατασκευή.

Έχει οθόνη LCD 3″, αισθητήρα 10,1 megapixels και φακό Carl Zeiss Vario-Tessar για απόλυτη ακρίβεια.Ακόμα διαθέτει έξοδο HD για να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας στην τηλεόρασή σας.

NIKON Coolpix L100
189€

Η coolpix L100 είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφικές της Nikon έχει αισθητήρα 10 megapixels, χρησιμοποιεί φακό zoom ευρείας γωνίας των 15x για τέλειες φωτογραφίες.

OLYMPUS SP-590 UZ

291€

Η πολύ καλή και στοιβαρή κατασκευή της SP-590UZ της Olympus προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, όπως ένα οπτικό zoom 26x.

CANON PowerShot SX20 IS
419€

Με την PowerShot SX20 IS μπορείτε να τραβήξτε και την παραμικρή λεπτομέρεια των θεμάτων σας ! Έχει αισθητήρα 12,1 megapixels και ισχυρό οπτικό zoom 20x που την ξεχωρίζει από τις άλλες bridges. Τέλος οι πολύ καλές χειροκίνητες αλλά και αυτόματες εντολές καθώς και η μεγάλη οθόνη TFT οθόνη 2,5 ιντσών, την κάνουν το ιδανικό εργαλείο για τους λάτρεις της φωτογραφίας δημιουργικές και διαφορετικές επιλογές για σίγουρη επιτυχία.

PENTAX X70
285€

Η Pentax εμφανίζεται δυναμικά στον κόσμο των bridge φωτογραφικών με την X70, μία φωτογραφική μηχανή που επιδεικνύει το zoom x 24 και αισθητήρα 12 megapixels.ιδανική για τέλεια πορτρέτα ή οι ομαδικές φωτογρφίες.Έχει επιλογή video υψηλής ευκρίνειας κι έτσι μετατρέπεται εύκολα σε βιντεοκάμερα.

Τέλος για τους απαιτητικούς φωτογράφους υπάρχει και ο χειροκίνητος τρόπος έκθεσης, του διαφράγματος και άλλες παρόμοιες επιλογές για να δώσουν τον προσωπικό τους στίλ στις φωτογραφίες.

Κατηγορία Reflex

Οι Reflex φωτογραφικές ή αλλιώς και DSLR είναι διάδοχοι των κλασσικών reflex μηχανών με φιλμ.Έχουν οπτικό στόχαστρο, αλλάζουν φακούς και προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες. Ιδανικές για επαγγελματίες αλλα και για όσους θέλουν να βγάλουν κάτι παραπάνω απο μία απλή φωτογραφία.

NIKON D3000
429€

Η Nikon D3000 προσφέρει νέο autofocus, συγκεντρώνει πολλαπλές λειτουργίες όπως το διπλό σύστημα κατά της σκόνης. Με τον πολύ γρήγορο χρόνο εκκίνησης σας επιτρέεπεται να απαθανατίσετε τις σκηνές σας σε ένα κλικ. Είναι ελαφριά, έχει μεγάλη οθόνη της ACL 3 ιντσών, καλό φακό που προσαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις καταστάσεις.

SONY Alpha DSLR-A330L
449€

Η Alpha DSLR-A330L της Sony είναι μια reflex για όλους. Σας βοηθά να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες με τις πολλές λειτουργίες της. Έχει οθόνη TFT 2.7 ιντσών, αισθητήρα 10,2 megapixels, γρήγορο autofocus και σταθεροποιημένο αισθητήρα για τέλειες εστιάσεις και κεντραρίσματα. Τέλος με πολλές διαφορετικές λειτουργίες και εφέ, σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα.

OLYMPUS E-450
426€

H Olympus Ε-450 απευθύνεται σε όλους λάτρεις της φωτογραφίας, έχει ποιότητα μιας reflex και την ευκολία μιας compact. Με τον αισθητήρα της CMOS 10 megapixels και το φίλτρο της κατά της σκόνης με υπερηχητικά κύματα προσφέρει μια επαγγελματική ποιότητα στις φωτογραφίες σας.

CANON EOS 450D
549€

Η Canon EOS 450D έχει καταπληκτικές επιδόσεις με εύκολη χρήση και εργονομία.Διαθέτει ένα καλό αισθητήρα CMOS των 12,2 εκατομμυρίων pixels, για ρεαλιστικές λήψεις και μπορεί να φωτογραφίσει μέχρι και 3,5 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Έχει LCD οθόνη της των 3’’ και διαθέτει πολές λειτουργίες εστίασης. Ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφίες.

NIKON D90
899€

Η Νikon D90 είναι εξοπλισμένη με ένα αισθητήρα CMOS των 12,3 megapixels.Έχει πολλές επιλογές όπως η πλατιά οθόνη LCD των τριών ιντσών με λειτουργία Live view και autofocus για φωτογραφίες ακριβείας. Διαθέτει επίσης επιλογή video υψηλής ανάλυσης, που δεν προσφέρουν πολλές του είδους της. Με μια τιμή προσιτή, η D90 σας προτείνει επιδόσεις σχεδόν επαγγελματικές με μεγάλη ευκολία.

Τι πρέπει να ξέρω;

Q: Τι είναι τα megapixels; Πού χρησιμεύουν;

A: Τα megapixels είναι το άθροισμα των pixels που αποτελούν τη φωτογραφία μας. Όσο περισσότερα είναι τα megapixels τόσο πιο λεπτομερής είναι η φωτογραφία αν θελήσουμε να την μεγεθύνουμε. Αν απλά τραβάτε φωτογραφίες για να τις έχετε στον υπολογιστή σας, ή απλά για να τις εκτυπώσετε στην «παραδοσιακή» διάσταση 10×15 εκατ. τότε τα megapixels δεν παίζουν σχεδόν κανένα ρόλο.

Q: Τι είναι ο φακός;

A: Ο φακός είναι ίσως πιο σημαντικός απο την επιλογή των megapixels. Ένας καλός φακός σε μια φωτογραφία κάνει μεγάλη διαφοράι, αφού είναι αυτός που ορίζει τη σωστή απόδοση των χρωμάτων της φωτογραφίας σας.

Προτείνουμε
  • Για εσάς που απλά θέλετε να τραβάτε φωτογραφίες για να τις ανεβάζετε στο facebook ή να τις τυπώνετε σε μέγεθος 10×15 εκατ. , αυτό που χρειάζεστε είναι μια μικρή και εύχρηστη φωτογραφική μηχανή με ανάλυση πάνω απο 5 megapixels, αυτόματο focus, με οπτικό ζουμ και φλας Automatic, fill, red-eye reduction
  • Για εσάς που είστε λάτρης της τεχνολογίας και θέλετε να έχετε την πιο καινούργια φωτογραφική μηχανή πρώτος, χωρίς όμως να έχει δυσκολία στη χρήση, χρειάζεστε μια μηχανή με αισθητήρα 8megapixels και πάνω, αυτόματο focus, με φακό που δαθέτει οπτικό ζουμ και φλας Automatic, fill, red-eye reduction -Για εσάς που θέλετε να φωτογραφίζετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα, αυτό που χρειάζεστε είναι μια μηχανή με αισθητήρα 7megapixels και πάνω, αυτόματη αλλά και χειροκίνητη εστίαση, με φακό που δαθέτει οπτικό ζουμ και φλας Automatic, fill, red-eye reduction, συμβατό και με χρήση εξωτερικών φλας
  • Για εσάς που θέλετε να χρησιμοποιείτε δημιουργικά εφέ, να έχετε απόλυτο έλεγχο της μηχανής μου, να εκτυπώνετε μεγάλες φωτογραφίες. Αυτο που χρειάζεστε είναι μια μηχανή με αισθητήρα 8 megapixels και πάνω, αυτόματη, ημι-αυτόματη αλλά και χειροκίνητη εστίαση, με αποσπόμενο φακό που δαθέτει ζουμ και φίλτρα και φλας Αυτόματο, fill, slow sync, hot shoe και δυνατότητα πολλαπλών φλας.

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε