Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών. Ζεστό σπίτι το χειμώνα, δροσερό το καλοκαίρι!

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών.  Ζεστό σπίτι το χειμώνα, δροσερό το καλοκαίρι!

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει οδηγήσει τα νοικοκυριά στην αναζήτηση πιο αποτελεσματικών τρόπων για να προστατευτούν από το υψηλό ενεργειακό κόστος. Σε αυτό το πλαίσιο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην εξοικονόμηση ενέργειας που μπορούμε να επιτύχουμε, μέσα από συγκεκριμένες επιλογές και χρήσεις δομικών υλικών.

Μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για την απώλεια ενέργειας στις κατοικίες είναι τα παλιά κουφώματα. Τα παλιά παράθυρα και οι πόρτες ευθύνονται για την απώλεια θερμότητας κατά τη χειμερινή περίοδο και την απώλεια ψύξης κατά την καλοκαιρινή, που σύμφωνα με μελέτες μπορεί να φτάσει το 35%.
Οι λόγοι που οδηγούν στην αντικατάσταση κουφωμάτων είναι κυρίως η παλαιότητα, η χαμηλή στεγάνωση, το γεγονός ότι τα υπάρχοντα κουφώματα έχουν μονά τζάμια και δεν είναι δυνατό σ’ αυτά να τοποθετηθούν διπλά, μια πιθανή ανακαίνιση κ.λ.π. Όποιος και να είναι ο λόγος η αλλαγή κουφωμάτων προσφέρει αισθητική αναβάθμιση της οικίας αλλά κυρίως ενεργειακή αναβάθμισή της. Λόγω του γεγονότος ότι τα κουφώματα νέας γενιάς προσφέρουν υψηλούς συντελεστές στεγάνωσης και θερμομόνωσης.
Οι απώλειες περιορίζονται σημαντικά και επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση αν αντικαταστήσουμε τα παλιά κουφώματα με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου που έχουν ισχυρές θερμομονωτικές ιδιότητες, εκμεταλλευόμενοι και τις υψηλές επιδοτήσεις του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρει σε κάθε σπίτι:

• Υψηλή ασφάλεια και προστασία
• Ηχομόνωση
• Αισθητική
• Ανθεκτικότητα
• Λειτουργικότητα

Η Aluminco στηρίζει τις επιλογές σας!

Η ALUMINCO στηρίζει την Ελληνική Οικογένεια δημιουργώντας τα πιστοποιημένα, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών CLIMA. Οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους, συμβάλλουν στην φιλικότητα προς το περιβάλλον και προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως 40%, χειμώνα-καλοκαίρι.

Εξοικονόμηση, design, ασφάλεια και αντικατάσταση: αυτοί είναι οι κεντρικοί άξονες της φιλοσοφίας της ALUMINCO γύρω από τους οποίους καθοδηγείται κάθε ενέργεια στην προσπάθεια συνεχούς ανάπτυξης πρακτικών και καινοτομικών λύσεων για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
Η συνεχής βελτίωση των συστημάτων CLIMA της ALUMINCO είναι το αποτέλεσμα 32ετής πείρας, συνδυάζοντας απόλυτα την μοναδικότητα, την υψηλή αισθητική, την δημιουργικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, εκφρασμένου σε όρους απόλυτης ποιότητας και ασφάλειας. Με έμφαση στη λεπτομέρεια ο στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση, ακόμα και των πιο σύνθετων αναγκών, του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά.
Βρείτε το ιδανικό προϊόν που θα ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και απολαύστε τις εξαιρετικές ιδιότητες του.

Μάθε περισσότερα μέσα από την ψηφιακή μας πλατφόρμα www.aluminco.com αλλά και από το microsite http://www.alumincokoufomata.gr/ που είναι αφιερωμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας και στα θερμομονωτικά συστήματα της Aluminco.

Στην Aluminco έχουμε στο επίκεντρο κάθε μας ενέργειας τον άνθρωπο. Εσάς!

Για αυτό επενδύουμε στην πιστοποίηση και στην καινοτομία.
Για αυτό εστιάζουμε στην κορυφαία ποιότητα και στην αξιοπιστία.
Για αυτό προσφέρουμε κουφώματα με κορυφαίες θερμομονωτικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία.
Αντικαταστήστε τώρα τα κουφώματα σας, με τα θερμομονωτικά συστήματα Clima από την Aluminco και απολαύστε
την Ασφάλεια, την Καινοτομία και την Ποιότητα.
Εξοικονομήστε ενέργεια και ζήστε…την μοναδική εμπειρία Aluminco!

Σωστή επιλογή θερμομονωτικών κουφωμάτων

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι σχεδιασμένα ώστε οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Ένα ενεργειακό κούφωμα αλουμινίου οφείλει την θερμομόνωση του στην θερμοδιακοπή. Η θερμοδιακοπή πραγματοποιείται με την χρήση πολυαμιδίου, ενός μονωτικού υλικού το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας και συμβάλλει στην στιβαρότητα των κουφωμάτων.

Aντικατάσταση

Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας θα επιτευχτεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Εξοικονόμηση ενέργειας και θερμομόνωση

Ένα θερμομονωτικό κούφωμα απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζονται οι ρύποι και το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.
Ηχομόνωση
Τα νέα συστήματα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης που μειώνουν τον θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως συμβαίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αισθητική του χώρου

Τα νέα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου με δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις.

Ασφάλεια

Στην αγορά διατίθεται πληθώρα μηχανισμών κλειδώματος των κουφωμάτων που μεγιστοποιούν την ασφάλεια τους.

Εξοικονόμηση χώρου

Ανάλογα με τον χώρο που διατίθεται θα επιλεχθεί και ο τύπος και το είδος ανοίγματος του κουφώματος, ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος κατά το μέγιστο δυνατό.

Ποιότητα

Η ALUMINCO είναι από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο όπου τα παραγόμενα προφίλ της φέρουν τη σήμανση CE και κατ’ επέκταση δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να παραλαμβάνουν προϊόντα που είναι 100% πιστοποιημένα. Η επιλογή πιστοποιημένων κατασκευαστών αλουμινίου που χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προφίλ και εξαρτήματα, όπως και τους κατάλληλους υαλοπίνακες, είναι επιβεβλημένη στη διαδικασία επιδότησης αντικατάστασης κουφωμάτων από το κράτος.

Θερμομονωτικά Συστήματα Αλουμινίου Aluminco Clima

Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές.
Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιλέξτε:

Το ALUMINCO Clima AL200 είναι το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα δίνοντας εξαιρετική λύση στα κλασικά χωνευτά συρόμενα κουφώματα των παλαιών κατοικιών και μια μοναδική επιλογή για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον”.
Το ALUMINCO Clima AL220 είναι ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εξαιρετική ευελιξία και γι’ αυτό είναι ιδανική επιλογή για πλειάδα εφαρμογών, ενώ ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις της ελληνικής πραγματικότητας.
Το ALUMINCO Clima AL250 είναι ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα για κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα μέχρι 10μέτρα.
Το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALUMINCO Clima AL450 είναι το νεότερο μέλος της ALUMINCO, ιδανική λύση για απαιτητικές κατασκευές που προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος.
Το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALUMINCO Clima AL520 προσφέρει μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία λειτουργικότητα.
Τα ALUMINCO Clima AL570 Dynamic και Dynamic PLUS είναι ευέλικτα ανοιγοανακλινόμενα θερμομονωτικά συστήματα με κορυφαία επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Το θερμομονωτικό σύστημα κυρίας εισόδου ALUMINCO Clima AL590 είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει άριστη στεγανοποίηση, θερμομόνωση και ασφάλεια.
Το θερμομονωτικό σύστημα ρολού ALUMINCO Clima SR750 συνδυάζει την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα ενώ ανταποκρίνεται με εξαιρετικό τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εξοικονόμησης ενέργειας και της ασφάλειας.

Ελάτε στην ALUMINCO και ενημερωθείτε σήμερα κιόλας για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», χάρη στο οποίο μπορείτε να αναβαθμίσετε ενεργειακά την κατοικία σας με τα θερμομονωτικά συστήματα Aluminco Clima.
Μην περιμένετε άλλο… επωφεληθείτε οικονομικά, δρώντας οικολογικά!

Θέρμανση - Εξοικονόμηση Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε