Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Πως να εξοικονομήσετε χρήματα με έξυπνες, γρήγορες και απλές κινήσεις!

Πως να εξοικονομήσετε χρήματα με έξυπνες, γρήγορες και απλές κινήσεις!

Όλοι μας λίγο ή πολύ βιώνουμε την οικονομική κρίση και βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση έξυπνων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων.

Με μια γρήγορη ματιά στα πάγια μηνιαία μας έξοδα, μπορούμε να εντοπίσουμε αρκετά μικρά ή μεγάλα κονδύλια που φουσκώνουν τον προϋπολογισμό μας και και αδειάζουν το πορτοφόλι μας. Εάν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, σε βάθος χρόνου, τα χρήματα που μπορούμε να γλιτώσουμε ανανεώνοντας τα παλιά μας συμβόλαια, είναι πολλά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πάγιου κονδυλίου είναι η ασφάλιση της κατοικίας μας που κάναμε όταν πήραμε το στεγαστικό μας δάνειο. Με μία προσεκτική μελέτη στα παλιά μας ασφαλιστικά συμβόλαια και μία γρήγορη και εύκολη έρευνα στο διαδίκτυο, θα δούμε ότι με το πέρασμα του χρόνου μπορεί τα δεδομένα να έχουν αλλάξει ριζικά. Πέρα από τις διαφορές που θα εντοπίσουμε στην αξία του ακινήτου μας, είναι βέβαιο ότι θα βρούμε ασφαλιστικά συμβόλαια με ευνοϊκότερους όρους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η λύση είναι απλή:

– Υπολογίστε πόσο πληρώνετε για την ασφάλεια Πυρός/Σεισμού στις δόσεις του στεγαστικού σας δανείου
– Βρείτε και μελετήστε το παλιό σας ασφαλιστικό συμβόλαιο, δείτε τους όρους που απαιτούνται και τις παροχές που δίνονται από την τράπεζά σας
– Μπείτε στο site της Anytime Home, διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και υπολογίστε τα ασφάλιστρα σας
– Αγοράστε online το συμβόλαιο σας με πιστωτική κάρτα ή με μετρητά
– Τυπώστε το συμβόλαιο σας και προσκομίστε το στην τράπεζα
– Κοιμηθείτε ήρεμοι

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Θέρμανση - Εξοικονόμηση Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε