Τοπικά Νέα

36 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αχαΐα, Ηλεία, και Αιτωλοακαρνανία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της παράτυπης μετανάστευσης και του παραεμπορίου.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων ελέγχθησαν 654 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 36, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα συνελήφθησαν 23 άτομα,εκ των οποίων 13 αλλοδαποί , τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί ως διακινητές μεταναστών και πέντε ακόμη άτομα, για υγειονομικές παραβάσεις.

Στην Ηλεία συνελήφθησαν τρία άτομα, εκ των οποίων δύο για κλοπή και ένας υπήκοος Αλβανίας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Στην Ακαρνανία συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ένας έλληνας και ένας αλλοδαπός για άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, τέσσερα ακόμα άτομα για υγειονομικές παραβάσεις, καθώς και ένας ακόμη για καταδικαστική απόφαση.

Τέλος, στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Εύβοια: Προσπάθησε να βιάσει 5χρονο αγόρι

Δράμα: Βρήκαν τον δράστη 5 χρόνια μετά – Ήταν ήδη στη φυλακή!

Φθιώτιδα: 57χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Μια οικογένεια στο νοσοκομείο

Ηλεία: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον 14χρονο που έπνιξε τα ανίψια του στο Στρέφι

Ιωάννινα: Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε περιστέρια!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα