Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Aλόννησος: Πωλείται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν – Συνθήματα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Aλόννησος: Πωλείται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν – Συνθήματα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της Καρολάιν. Η Αλόννησος συζητάει για τα συνθήματα με κόκκινη μπογιά, αλλά και για την πώληση του σπιτιού της οικογένειας Κράουτς…

Η Αλόννησος στο επίκεντρο μετά το πωλητήριο που έβαλαν οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν στο σπίτι που έμεναν. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 500.000 ευρώ. Ο πατέρας και η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, έχουν αποφασίσει να ζήσουν μόνιμα στο εξωτερικό, μαζί με την εγγονή τους Λυδία. Έκριναν ότι δεν χρειάζονται το σπίτι στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα έντονο προβληματισμό προκαλούν τα μηνύματα με κόκκινη μπογιά που έγραψαν άγνωστοι στα βράχια του νησιού, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν, καθώς μετά τη δολοφονία από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έφυγαν οριστικά από το νησί. Η μητέρα της Καρολάιν μαζί με τη μικρή Λυδία μένουν εδώ και καιρό στις Φιλιππίνες, ενώ από το νησί φεύγει και ο πατέρας της.

Το πατρικό της Καρολάιν στο νησί πωλείται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου, έναντι 500.000 ευρώ. Εδώ και λίγες ώρες, ωστόσο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από την Αλόννησο όπου έχουν γραφτεί με κόκκινη μπογιά συνθήματα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι οι γονείς της Κάρολαιν Κράουτς εγκαταλείπουν οριστικά την Αλόννησο, γράφτηκε σε βράχια της Αλοννήσου «Φιλάκια Μπάμπης» προκαλώντας οργή σε κατοίκους του νησιού.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Κάρολαϊν είπε πριν από λίγες μέρες στη βρετανική Daily Mail, ότι θα ήταν «τιμή» να εκτελέσει τον δολοφόνο της κόρης του, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα.

Έξαλλος ο 79χρονος πατέρας, αφού αποκάλεσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «νυφίτσα», είπε: «Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τον εκτελέσω».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσφυγή που ετοιμάζει για να μειωθεί η ποινή του, θα ισχυριστεί και πάλι ότι σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του επειδή «ανησυχούσε πως θα έκανε κακό» στην εννέα μηνών τότε κόρη τους Λυδία, άρα θα πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο πρώην πιλότος καταδικάστηκε πέρυσι, έναν χρόνο αφότου στραγγάλισε την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, λέγοντας ψέματα στην αστυνομία ότι την είχαν σκοτώσει διαρρήκτες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις