Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Έκανα έρωτα με τον γιο μου, γιατί ήθελα να τον κάνω άντρα”!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους αρρωστημένους γονείς που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή των παιδιών τους – Αύριο η απολογία τους στον ανακριτή…

Το πρωϊ της Τρίτης (07-05-2013) αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους οι γονείς που κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τριών παιδιών τους.

Το ζευγάρι προσήχθη την περασμένη Παρασκευή στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι ακριβώς περνούσαν πίσω από την… κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.

Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος… ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν διανοούντο την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε ένα 24ωρο – Το γλέντι του Πάσχα έγινε θρήνος – Νεαρή μητέρα, γιος αστυνομικού και συνταξιούχος οι αυτόχειρες!

Τραγωδία στην Χαλκίδα! Πέταξε τον αδερφό του από το μπαλκόνι!

Η γιαγιά στην Γαύδο που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα! – VIDEO

Ηλεία: Κλαίει στην γιορτή του, τον χαμό του παιδιού του – Τον βρήκε νεκρό σε πορτοκαλεώνα!

Ηράκλειο: Χτύπησε το κεφάλι του στην ελιά και πέθανε – Τραγωδία σε Πασχαλινό γλέντι!


Κατερίνη: Τρομακτικό Πάσχα για ανήλικη – Αλβανός προσπάθησε να την βιάσει!


Σπέτσες: Ταξίδι του μέλιτος για τον Μάικλ Τζόρνταν και την εντυπωσιακή Ιβέτ Πριέτο!

Κρήτη: Έπεσε με το πρόσωπο στην ψησταριά την ώρα που έψηνε το αρνί!

Έβρος: Ο… ατάραχος κύριος έκρυβε 15.000€ σε μυστική τσέπη!

Πάτρα: Χαρίζει κουταβάκια με κομματικά κριτήρια – Αντιδράσεις στο facebook!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε