Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε ένα 24ωρο – Το γλέντι του Πάσχα έγινε θρήνος – Νεαρή μητέρα, γιος αστυνομικού και συνταξιούχος οι αυτόχειρες!

Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε ένα 24ωρο – Το γλέντι του Πάσχα έγινε θρήνος – Νεαρή μητέρα, γιος αστυνομικού και συνταξιούχος οι αυτόχειρες!

– Η νεαρή μητέρα που κρεμάστηκε στην Γεωργιούπολη άφησε σημείωμα στον τόπο της αυτοκτονίας
– Ο 26χρονος γιος συνταξιούχου αστυνομικού, σηκώθηκε από το Πασχαλινό τραπέζι και αυτοκτόνησε
– Ο 70χρονος συνταξιούχος έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί, με κυνηγετικό όπλο
– Συγκλονίζουν τα Χανιά και το Ηράκλειο οι απανωτές αυτοκτονίες – Οι έρευνες της αστυνομίας…

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν τρεις οικογένειες στην Κρήτη που θρηνούν την απώλεια τριων αγαπημένων τους προσώπων. Η απελπισία οδήγησε μια 34χρονη γυναίκα μητέρα δυο παιδιών στην αγχόνη, έναν 26χρονο νεαρό να κόψει το νήμα της ζωής του με ένα όπλο, ενώ σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο και ένας 70χρονος άνδρας στο χωριό Ραπαριανά των Χανίων.

Στην πρώτη περίπτωση το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Γεωργιούπολη Χανίων. Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε χθες, ανήμερα του Πάσχα το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζηγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!

Η δεύτερη τραγωδία γράφτηκε χθες το απόγευμα στο Ζαρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 26χρονος ήταν γιος συνταξιούχου αστυνομικού.

Ο νεαρός, ήταν σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει με την κοπέλα του. Χτες το μεσημέρι και ενώ όλοι διασκέδασαν στο πασχαλινό τραπέζι ο ίδιος εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα πυροβολισμοί που προέρχονταν από το σπίτι αναστάτωσαν το γλέντι. Ο 26χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Η τρίτη αυτοκτονία, σημειώθηκε το πρωί. Αυτόχειρας ένας 70χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με πυροβόλο όπλο στο χωριό Ραπαριανά των Χανίων.

 Οι συνθήκες που οδήγησαν τον 70χρονο στην αυτοχειρία παραμένουν άγνωστες ωστόσο ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία του χωριού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τραγωδία στην Χαλκίδα! Πέταξε τον αδερφό του από το μπαλκόνι!

Η γιαγιά στην Γαύδο που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα! – VIDEO

Στα μαύρα δυο οικογένειες στην Κρήτη – Δυο αυτοκτονίες την Κυριακή του Πάσχα!

Ηλεία: Κλαίει στην γιορτή του, τον χαμό του παιδιού του – Τον βρήκε νεκρό σε πορτοκαλεώνα!

Κατερίνη: Τρομακτικό Πάσχα για ανήλικη – Αλβανός προσπάθησε να την βιάσει!

Κρήτη: Έπεσε με το πρόσωπο στην ψησταριά την ώρα που έψηνε το αρνί!

Πάτρα: Χαρίζει κουταβάκια με κομματικά κριτήρια – Αντιδράσεις στο facebook!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε