Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο θάνατος της γυναίκας στον Ψαθόπυργο αρχικά συγκλόνισε και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε “πονοκέφαλο” για την ΕΛ.ΑΣ...

καθώς η αρχική εκτίμηση για πυροβολισμό της γυναίκας ανετράπη, με την αστυνομία να αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας.

Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ αναμένεται να εξακριβωθεί ποια δύναμη «πυροδότησε» τα θραύσματα γυαλιού που εντοπίστηκαν στο σώμα της γυναίκας και από πού προέρχονταν αυτά.

«Η γυναίκα έφερε θραύσματα γυαλιών στα χέρια, τον θώρακα και την κοιλιά. Αυτό σημαίνει ότι κάτι προκάλεσε το σπάσιμο γυάλινου αντικειμένου και όλα αυτά εισχώρησαν στο σώμα της και προκάλεσαν τον θάνατό της. Τι είναι αυτό το γυάλινο αντικείμενο, θα επιβεβαιωθεί από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ» δήλωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η ίδια διευκρίνισε ότι τα γυαλιά που βρέθηκαν στο σώμα της γυναίκας δεν έχουν σχέση με θρύψαλα μιας σπασμένης τζαμαρίας που βρίσκεται στο σπίτι, αλλά είναι σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα.

«Η τζαμαρία έσπασε από άλλο λόγο, μάλλον από έκρηξη. Δεν έχουν σχέση τα γυαλιά στο σώμα με τα γυαλιά της τζαμαρίας» εξηγεί η κ. Τσιόλα. Δεν απομένει να βρεθεί το αίτιο. Ενδεχομένως η γυναίκα να προκάλεσε μόνη την έκρηξη, από λάθος, ενεργοποιώντας μηχανισμό ή αντικείμενο με τέτοιες ιδιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!


Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε