Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυτός είναι ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου – Δείτε φωτό

ΦΩΤΟ - rethemnosnews.gr
ΦΩΤΟ - rethemnosnews.gr

Σοκαρισμένοι ήταν οι δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας που έκαναν αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών!

Δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του πρώτου κροκόδειλου που βρέθηκε ποτέ στην Ελλάδα, περιστατικό που έγινε στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο.
ΦΩΤΟ - rethemnosnews.gr
Οι πυροσβέστες που τον εντόπισαν, όπως ήταν λογικό σάστισαν στη… θέα του δίμετρου ερπετού και παρόλο που στην αρχή θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα, διαπιστώθηκε ότι οι μάρτυρες ήταν αξιόπιστοι κι έτσι άρχισαν οι έρευνες.

Δηλώσεις έκανε και ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ο οποίος ανέφερε ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών, παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος!»

Το τεράστιο ερπετό παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου – Συγκρούστηκαν δύο αεροπλάνα!

Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Χανδρά Σητείας – Ξεσπούν συνέχεια νέα μέτωπα

Ηράκλειο: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Μεσσαρά

Ένοχος ο πλοίαρχος για το ναυάγιο του Sea Diamond – Όλη η απόφαση του εφετείου

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε