Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Black Friday: Ουρές έξω από κλειστά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Οι λίστες αντρών και γυναικών

Black Friday: Ουρές έξω από κλειστά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Οι λίστες αντρών και γυναικών

Η Black Friday έφτασε και οι καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη, μπαίνουν στα καταστήματα για αγορές. Οι ουρές πριν καν ανοίξουν ορισμένα από αυτά, μαρτυρούν το ενδιαφέρον…

Ουρές και «στασίδι» έξω από τα κλειστά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, παρατηρήθηκε από νωρίς το πρωί, ενόψει της Black Friday. Δεκάδες πολίτες σχημάτισαν ουρές έξω από επιχειρήσεις μεγάλων αλυσίδων και περίμεναν υπομονετικά τους δείκτες του ρολογιού να δείξουν 10.00, ώστε να εισέλθουν εντός των καταστημάτων και να αγοράσουν προϊόντα σε προσφορά λόγω της «Μαύρης Παρασκευής»

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι όπως έχουν δηλώσει στο thesstoday.gr, περιμένουν υπομονετικά από τις 09.00 το πρωί, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι έκαναν οικονομίες όλο τον μήνα για να κάνουν ψώνια στη Black Friday.

Παραδοσιακά στην Black Friday oι γυναίκες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά οι άντρες ξοδεύουν περισσότερα. Οι μέσοι όροι είναι στα 150 και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Στην λίστα των γυναικών πάνω πάνω είναι ρούχα παπούτσια και καλλυντικά, ενώ στους άνδρες τα ρούχα, τα ηλεκτρονικά είδη και τα παπούτσια. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κάποιες φορές μπορεί αντί για ευκαιρίες να αγοράσουν ακριβότερα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις