Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν έχει όρια η βλακεία – “Φασίστες καραγκιόζηδες” έγραψαν πάνω στην ελληνική σημαία!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ένα “χ” και τα λόγια “φασίστες καραγκιόζηδες” έγραψαν κάποιοι πάνω στην ελληνική σημαία που βρίσκεται στην πρόσοψη του Μουσείου της Εθνικής Ομάδας – Γαλανόλευκος Φάρος, στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας, τις ημέρες που βρισκόταν στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία της εθνικής μας ομάδας στο μουντιάλ, κάποιοι μετά το παιχνίδι με την Ιαπωνία, έγραψαν αυτά τα λόγια που βλέπετε και στη φωτογραφία.
Φωτό - Flashnews
Όπως δηλώνει ο κ. Φλέκκας: “Πέρα από ντροπή, πέρα από τη λύπη, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, δηλαδή το βλέπω και πονάω. Το να τραγουδάς τον εθνικό σου ύμνο σε κάθε μέρος της γης, να είσαι περήφανος που φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο και ξαφνικά να σε πούνε φασίστα και καραγκιόζη είναι ντροπή”.

Σύμφωνα με τον κ. Φλέκκα, μπορεί να βρεθεί οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που να δείχνουν ποιοί το έκαναν, όμως όπως ο ίδιος, δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Χειροπέδες” σε 4 για την απόπειρα ληστείας σε ταχυδρόμο – Δεν τους φοβήθηκε και προστάτεψε τις συντάξεις που είχε για να μοιράσει

Πεντακάθαρο πλέον το αεροδρόμιο Κέρκυρας μετά το…διεθνές ρεζιλίκι μέσω social media – Δείτε φωτό

Αγρίνιο: Τα ασυνόδευτα δέματα του ΚΤΕΛ έκρυβαν… χασίς

Το πρωί επιχειρηματίας το βράδυ… παιδεραστής – Χειροπέδες σε γνωστό Ηρακλειώτη

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε