Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεχόμουν απειλές από τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας Κουμπούρα” [vid]

“Δεχόμουν απειλές από τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας Κουμπούρα” [vid]

Προβληματίζουν τα όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Ρήνος, για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που συγκλόνισε τη χώρα.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, έχει δεχθεί απειλές από τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, ο οποίος θυμίζουμε ότι ασχολούταν ενεργά με τον πολιτικό φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα.

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι δεχόταν απειλές από τον 39χρονο, γιατί είχε γράψει κάποια άρθρα για τον πολιτικό φορέα του Α. Σώρρα. Σε ένα από αυτά μάλιστα, το οποίο διαβάζουμε στο site του Μιχάλη Ιγνατίου και έχει τίτλο “Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή”, ο δημοσιογράφος Ρήνος που το υπογράφει, γράφει για την “εγκληματική οργάνωση Σώρρα” και για την Θώμη Κουμπούρα η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν “το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης”.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: “Επειδή έχω γράψει αρκετά άρθρα στο site του Μιχάλη Ιγνατίου για την ομάδα Σώρρα και ο άνθρωπος αυτός ήταν μέλος της οργάνωσης Σώρρα, ο άνθρωπος αυτός άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει με ποταπό τρόπο. Όχι μόνο ιδιωτικά αλλά και δημόσια. Αυτό ήταν μία συνηθισμένη κατάσταση, περίπου δύο με τρία χρόνια όπου ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων με έβριζε χωρίς να με γνωρίζει… Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου έστειλε ένα πολύ ωραίο μηνυματάκι με το οποίο έβριζε την μητέρα μου και στη συνέχεια άρχισε να δημοσιοποιεί ότι θέλει να με σφάξει”.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου τον ρώτησε αν έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τις απειλές, αν για παράδειγμα έχει κρατήσει κάποιο μήνυμα, ο κύριος Ρήνος είπε χαρακτηριστικά ότι “αν τα συλλέξω όλα μαζί, φτιάχνω τηλεφωνικό κατάλογο… Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα μήνυση σε κάποιον”.

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Πηγή: TATINA live

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε