Σάββατο, 25 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έβρος: 8 ανήλικοι πίσω από 14 διαρρήξεις σε μαγαζιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 14 διαρρήξεις καταστημάτων και επιχειρήσεων, που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο, σε χωριά του Έβρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος 10 Ελλήνων, δύο ενήλικων ηλικίας 19 και 20 ετών και οκτώ ανήλικων, ηλικίας από 15 έως 17 ετών!

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, με διαφορετικές συνθέσεις, κατά το τελευταίο εξάμηνο, κυρίως βραδινές ώρες, διέρρηξαν 14 καταστήματα – επιχειρήσεις σε χωριά του Έβρου.

Κατά τις διαρρήξεις, αφαίρεσαν από το εσωτερικό των καταστημάτων – επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ περίπου, πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 6.200 ευρώ περίπου, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, πλήθος εργαλείων και φιάλες ποτών.

Επίσης προέκυψε ότι σε τρεις από τις διαρρήξεις, συμμετείχε και ακόμη ένας δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ερευνώνται.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν πλήθος εργαλείων, 58 πακέτα τσιγάρων, 3 σπρέι μπογιάς, 2 υαλοκαθαριστήρες, 1 δοχείο με λάδι κινητήρα και 1 λάστιχο μοτοποδηλάτου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας,
ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου για την ταυτοποίηση του συνεργού και τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Οι απατεώνες κάνουν τους… απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ.!

Τρίκαλα: Θα σκάψουν για τον κρυμμένο θησαυρό με την άδεια του Δήμου!

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός του ΑΧΕΠΑ για δωρεάν εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων – ΦΩΤΟ

Κρήτη: 16 συλλήψεις για μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε