Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εύβοια: Η μεγάλη ανατροπή στη στυγερή δολοφονία της Χαλκίδας!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα και διαπίστωσαν πως εγκέφαλος της ληστείας και της εκτέλεσης ήταν ένας Έλληνας φίλος του ηλικιωμένου…

Μετά τις ομολογίες των δύο Βούλγαρων, πατέρα και γιου για το στυγερό φονικό που διέπραξαν, ο 26χρονος γιος ”έσπασε” και άνοιξε το στόμα του. Μίλησε για εμπλοκή δύο Ελλήνων που συνελήφθησαν και είπε πως ουσιαστικά εκείνοι τους έβαλαν να σκοτώσουν τον ηλικιωμένο, για να μοιραστούν τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν και φέρονται να ομολόγησαν. Ο ένας ήταν στενός φίλος του θύματος και γνώριζε καλά τι υπήρχε στο σπίτι. Όπως προέκυψε οι εγκέφαλοι της ληστείας και του φονικού, έφεραν τους εκτελεστές από τα Βασιλικά Ευβοίας και την ώρα του μαφιόζικου χτυπήματος κρατούσαν τσίλιες έξω από το διαμέρισμα που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία.
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τα 5.000 ευρώ και οι 10 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά χθες και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο αλλοδαπών στο Βασιλικό, όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.
Φωτό NEWSIT

Ο 84χρονος κυκλοφορούσε στην πόλη με το τρίκυκλο αυτό και η εικόνα του τον έκανε δημοφιλή στους γείτονές του, οι οποίοι επίσης χαριτολογώντας, τον αποκαλούσαν “η μασκότ της Χαλκίδας”.

Η ζωή του άξιζε 5.000 ευρώ

Ο τρόπος με τον οποίο “έφυγε” ο 84χρονος ήταν πραγματικά οδυνηρός και μάλιστα η θλίψη μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το άγριο φονικό έγινε για 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες που είχε στο διαμέρισμά του.

Την ίδια ώρα, συγκίνηση προκαλεί και η εξομολόγηση ενός φίλου του, με τον οποίο το θύμα έπινε καφέ μόλις μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει το μαρτύριό του, ενώ το πιθανότερο είναι πως εκείνη την ώρα οι ληστές είχαν ήδη στήσει το καρτέρι θανάτου στον 84χρονο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (07-09-2014) σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας. Οι ληστές αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη γυναίκα και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες. Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν αργά. Οι αδίστακτοι δράστες βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, αποφασισμένοι να τους βασανίσουν.
Το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Η πρώτη κίνηση ήταν να σηκώσουν τον άτυχο άντρα από το κρεβάτι και να τον φιμώσουν. Στη συνέχεια έδεσαν την κατάκοιτη γυναίκα, που έμελλε να ζήσει τον θάνατο του συγκάτοικού της. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και κάποια στιγμή επέστρεψαν στο υπνοδωμάτιο και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο, για να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα.

Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Εκείνοι δεν έκαναν πίσω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνέχιζαν να ψάχνουν στο σπίτι και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν.

Οι φωνές και τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρόδος: Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ – Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου και της κοπέλας του!

Ρέθυμνο: Λύθηκε το μυστήριο με τον Σήφη τον κροκόδειλο – Η ηλικία, η καταγωγή και το βάρος του ερπετού!

Κεφαλονιά: Τα μακαρόνια που τους σέρβιραν έβαλαν 15 φοιτητές σε απρόβλεπτες περιπέτειες – Δείτε φωτό!

Δυτική Ελλάδα: Η εκδίκηση του παππού στη γυναίκα που αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε – Με ανοιχτό το στόμα οι αστυνομικοί!

Τρίκαλα: Η αντίδραση του συζύγου όταν έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της – Η παγίδα στο παράνομο ζευγάρι!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε