Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Στον ανακριτή για το βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Την καταγγελία από τη μητέρα της 16χρονης είχε να συμπληρώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που συνελήφθη…

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (22-03-2014) όταν η 16χρονη πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας μαζί με την θεία της και την μητέρα της και κατήγγειλαν τον 91χρονο για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το Σάββατο 22 Μαρτίου και περί ώρα 19.00 με 21.00 το βράδυ, ο 91χρονος έβαλε στο σπίτι του την 16χρονη και αφού της προσέφερε χρηματική αμοιβή, προχώρησαν σε συνουσιασμό, κάτι που αποκάλυψε η ανήλικη το ίδιο βράδυ στην οικογένεια της.
ΦΩΤΟ από eviazoom

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η 16χρονη πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση, ενώ η καταγωγή της είναι από την φυλή Πομάκοι, στην ορεινή Θράκη. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, πήγαν στο σπίτι του 91χρονου, ο οποίος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ η Εισαγγελία διέταξε άμεση ιατροδικαστική εξέταση, όπου τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η 16χρονη είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή εκείνο το βράδυ.

Ο 91χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και έκανε λόγο για σκευωρία, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τον είχε ενοχλήσει πριν δύο χρόνια, ζητώντας του χρήματα για να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις, αλλά εκείνος όπως είπε αρνήθηκε και από τότε δεν την είχε ξαναδεί.

Μάλιστα, ανέφερε ότι το απόγευμα του Σαββάτου βρισκόταν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Πρόκειται για γνωστό Χαλκιδέο, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τα χαρτιά που κοινοποίησε. Τελικά οδηγήθηκε χθες στον Ανακριτή Χαλκίδας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, (την απαγόρευση εξόδου από την χώρα) έως ότου γίνει το δικαστήριο. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Καραμάνος, μιλάει στο eviazoom…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τρίκαλα: Μια ξαφνική αδιαθεσία ήταν η αρχή του τέλους του – Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του!

Πρέβεζα: Σηκώθηκε από τον καναπέ και αυτοκτόνησε μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά του!

Κρήτη: Στον εισαγγελέα για τη δολοφονία με τις μαγκούρες – Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Προβιδάκη!

Ξάνθη: Παρέλαση με αφίσες ανεπιθύμητων πολιτικών – Γέμισαν οι δρόμοι της πόλης (Φωτό)!

Κρήτη: ”Απολύσανε τη μαμά μου από τη δουλειά” – Το βίντεο της μικρής Όλγας που κάνει θραύση στα socila media!

Πάτρα: Ημίγυμνος και ημιλιπόθυμος σε παγκάκι μετά από άγριο σεξ – Τον βρήκαν ψαράδες της περιοχής!


Λαμία: Η περιπέτεια του κτηνοτρόφου ξεκίνησε όταν σταμάτησε σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε