Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Χαροπαλεύει νεαρός από αυτοσχέδιο βεγγαλικό που έσκασε πάνω του!

ΦΩΤΟ από evianews.com
ΦΩΤΟ από evianews.com

O 22χρονος τραυματίστηκε από το αυτοσχέδιο βεγγαλικό στο σημείο που βλέπετε στην Εύβοια και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσοκομείο της Αθήνας…

O 22χρονος τραυματίστηκε στο σημείο που βλέπετε, όταν πήγε να πυροδοτήσει έναν αυτοσχέδιο βεγγαλικό. Παρέα με έναν ομοεθνή του από την Αλβανία και με μία 32χρονη Ρουμάνα πήγαν να πυροδοτήσουν το βεγγαλικό που έφτιαξαν μόνοι τους.

Ξαφνικά κάτι πήγε στραβά και έσκασε το μπαρούτι πάνω στον 22χρονο. Έπεσε στο έδαφος και σύμφωνα με το evianews.com, άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους.

Αν και οι δύο φίλοι του, ήταν παράνομα στην χώρα μας, πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο. Αυτή την στιγμή το παλικάρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή μιας και είναι σοβαρά τραυματισμένος στο αριστερό του πόδι και στον θώρακα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, συνελήφθησαν ο 36χρονος και η 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και κροτίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τραγωδία στην Χαλκίδα! Πέταξε τον αδερφό του από το μπαλκόνι!

Η γιαγιά στην Γαύδο που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα! – VIDEO

Στα μαύρα δυο οικογένειες στην Κρήτη – Δυο αυτοκτονίες την Κυριακή του Πάσχα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε