Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γέμισε αίμα η άσφαλτος στο Ναύπλιο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ. που υπήρχαν 5 παιδιά – Σοβαρή η κατάσταση ενός 9χρονου

Γέμισε αίμα η άσφαλτος στο Ναύπλιο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ. που υπήρχαν 5 παιδιά – Σοβαρή η κατάσταση ενός 9χρονου

 – Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δέκα τραυματίες, έγινε στις 11:10 το πρωί, στην περιοχή του Ναυπλίου

– Τα πέντε μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην Αθήνα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία
– Το ατύχημα έγινε όταν νεαρό ζευγάρι Γερμανών επιχείρησε να κάνει προσπέραση
– ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΣΙΔΕΡΙΚΩΝ
 

Στη διασταύρωση του δρόμου Ναυπλίου – Τολού, προς Δρέπανο, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ, με αποτέλεσμα, να τραυματιστούν δέκα άτομα, εκ των οποίων πέντε παιδιά!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Δείτε το βίντεο του argolikeseidhseis:

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, τα πέντε παιδιά είναι ηλικίας μεταξύ 9 μηνών και 9 χρονών (3 αγόρια και 2 κορίτσια).

Σύμφωνα με την Αστυνομία ΙΧ στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι Γερμανων επιχείρησε παράνομη προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 3 γυναίκες με τα 5 μικρά παιδιά τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετατρέποντας τα δύο αυτοκίνητα σε άμορφες μάζες σιδερικών, από τα οποία ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι 10 επιβαίνοντες.

Μεταφορά στην Αθήνα για τα 5 παιδάκια

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Newsit.gr o διοικητής του Νοσοκομείου Διονύσης Στασινόπουλος, τα 5 μικρά παιδιά κρίθηκε σκόπιμο να μταφερθούν για νοσηλεία στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Σε σοβαρότερη κατάσταση απ΄ όλα είναι ένα αγοράκι 9 χρονών, το οποίο φέρει κρανιογκεφαλικές κακώσεις και αναμενόταν αργά το μεσημέρι να χειρουργηθεί.

Τα άλλα τέσσερα παιδιά, όπως και οι τρεις Ελληνίδες φέρουν ως επί το πλείστον θλαστικά τραύματα και η υγεία τους δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Όσον αφορά στο ζευγάρι των Γερμανών, που επέβαιναν στο δεύτερο ΙΧ, για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου παρέμεινε η Γερμανίδα τουρίστρια.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε ακόμα:

Ακόμα και φροντιστήριο μεταναστών σκέφτεται να κάνει ο… μετανάστης νέος δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ηλεία: Μετανάστης από τη Συρία ο νέος δήμαρχος στη Νέα Μανωλάδα – Ποιος είναι Ναμπίλ Μοράντ που έκανε τη μεγάλη έκπληξη!

Αποτελέσματα εκλογών: Οι νικητές σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας!

Αποτελέσματα εκλογών : Τι κυβέρνηση θα έβγαινε αν ήταν βουλευτικές…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε