Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιαννιτσά: Ο άγνωστος τραυματισμός του μαθητή που αυτοκτόνησε την πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων – Τι λένε οι συμμαθητές του (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία που συγκλόνισε τη χώρα, αποκαλύπτονται στοιχεία για τον χαρακτήρα του παιδιού και για έναν άγνωστο τραυματισμό, που είχε πριν από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο 18χρονος που ήταν μοναχοπαίδι και μεγάλωσε με τους γονείς του, που έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με τραύμα στο μάτι. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε στους γιατρούς ότι είχε χτυπήσει με μηχανάκι.

Οι συμμαθητές και οι φίλοι του κάνουν λόγο για ένα κλειστό, ευγενικό και αγχωμένο παιδί που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του μαθητή, ωστόσο, αστυνομικοί ερευνούν τον προσωπικό του υπολογιστή προς αναζήτηση στοιχείων…


Το χρονικό της αυτοκτονίας του 18χρονου μαθητή

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Tο παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις όπως επιβεβαίωσαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαριδου, που μίλησε στο NewsIt, ο άτυχος μαθητής κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έπεσε σε παράδρομο – Θρίλερ με τραυματίες και εγκλωβισμένους επιβάτες!

Αχαϊα: Συγκλονίζει η δολοφονία γυναίκας στο εξοχικό της – Ο σπαραγμός του παιδιού της και οι σκέψεις της αστυνομίας…

Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου – Την βρήκαν οδηγοί και την πήγαν σε νοσοκομείο!

Λέσβος: Αυτοκτόνησε αγρότης έξω από την αποθήκη του σπιτιού του – Τον βρήκε κρεμασμένο συγγενής του!

Ηλεία: Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας εξέδιδε νεαρή καλλονή – Ζητούσε 100€ για κάθε ερωτικό ραντεβού!

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το τρένο που τυλίχθηκε στις φλόγες – Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες που πρόλαβαν να κατέβουν (Φωτό)!

Βόλος: Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του – Πήρε αύξηση για την πράξη που έκανε!

Ήπειρος: Η αναρρίχηση μητέρας αρκούδας με το μωρό της – Το βίντεο από το Ζαγόρι που κάνει θραύση στο youtube!

Κατερίνη: Ο ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων είχε βρει τον τρόπο να εξαπατάει τους πελάτες του – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε