Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Hellenic Train: Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης

Hellenic Train: Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης

Οι ζημιές της κακοκαιρίας αποκαταστάθηκαν και τα τρένα που εκτελούν δρομολόγια από Λάρισα για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, μπαίνουν ξανά στις ράγες…

Επανέρχονται από σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα. Ως εκ τούτου, όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ.

Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα δρομολογίων του Προαστιακού Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα επανέρχεται στον προγραμματισμό που ίσχυε πριν της διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Επίσης, επανέρχεται το δρομολόγιο του λεωφορείου 12571 στο τμήμα Βόλος – Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια στα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων  (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (Hellenic Train App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις