Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ηλεία: Εγκληματική ενέργεια ”βλέπει” η αστυνομία πίσω από τροχαίο δυστύχημα – Το χτύπημα και τα ίχνη των ελαστικών (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σε θρίλερ μετατρέπεται το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπετε…

Μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι βρήκε το θάνατο ένας 27χρονος Βούλγαρος στην περιοχή της Ανδραβίδας, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με συγγενή του, βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε αυτό, χθες τα ξημερώματα. Οι αρχές ερευνούν την εμπλοκή και άλλου οχήματος, που φέρεται να χτύπησε το αυτοκίνητο των Βούλγαρων από πίσω με πρόθεση.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι δύο Βούλγαροι, διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στην περιοχή της Κυλλήνης έως τα ξημερώματα. Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχαν έλθει σε έντονη αντιπαράθεση με μια παρέα Ελλήνων, κατοίκων γειτονικών κωμοπόλεων του Κάμπου. Οι Έλληνες ήταν αυτοί που έφυγαν πρώτοι από το κατάστημα περίπου στις πέντε το πρωί και ελάχιστες στιγμές αργότερα έφυγαν και οι δύο Βούλγαροι.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν πορεία προς την Ανδραβίδα και τη διασταύρωση Διαμαντή, καθώς εκινούντο επί της επαρχιακής οδού Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Λίγο μετά τη διασταύρωση Μυρσίνης και πριν το παλιό εργοστάσιο «Αστερής», οι Βούλγαροι είχαν προσπεράσει το αυτοκίνητο των Ελλήνων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτοί φέρονται τότε να τους χτύπησαν με το δικό τους αυτοκίνητο από πίσω και πλάγια, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να κάνει απέλπιδα προσπάθεια όπως φανερώνουν και τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο, να κρατήσει το όχημα στο δρόμο και τελικά αυτό να καταλήξει στο κανάλι.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι φερόμενοι ως δράστες του τροχαίου, δεν σταμάτησαν στο σημείο παρά πάτησαν γκάζι και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5,15 και λίγα λεπτά αργότερα διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Με το πρώτο φως της ημέρας και εξετάζοντας τα δεδομένα του ατυχήματος και άλλες πληροφορίες οι αστυνομικοί, οδηγήθηκαν πρώτα στην εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

Λάρισα: Η ουρά ενός ποντικού τον έστειλε στην εντατική – Κρίσιμες ώρες για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Ήπειρος: Νεκρό το αρκουδάκι που έγινε ”διάσημο” όταν έκανε αναρρίχηση με τη μητέρα του – Η εγκατάλειψη και ο ανθρώπινος παράγοντας (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Τα δάκρυα του Βασίλη Καρρά στην πίστα – Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media!

Καστελλόριζο: Το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια του ”Έλληνα των τριών ηπείρων” – Οι καλεσμένοι και οι σκέψεις του μεγιστάνα!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε