Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Η παπαδιά κατά του εραστή της – Κόντρα στο δικαστήριο για τη δολοφονία!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Η δολοφονία του παπά-Θανάση τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν συγκλόνισαν τη χώρα – Πλέον οι ανατριχιαστικές πτυχές της υπόθεσης ξετυλίγονται στο δικαστήριο

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων και τις απολογίες των κατηγορούμένων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αιγίου, η δίκη για τη δολοφονία του παπα-Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Ηλεία.

Στο εδώλιο κάθονται η 43χρονη παπαδιά Θεοδώρα και ο 41χρονος εραστής της Νίκος, κατηγορούμενοι πως από κοινού οργάνωσαν τη δολοφονία του άτυχου ιερέα, η μεν ως ηθική αυτουργός και ο δε ως εκτελεστής.

Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον διαχωρίζοντας ουσιαστικά ο καθένας τη θέση του για την ευθύνη του εγκλήματος. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η δίκη διεκόπη αργά το απόγευμα, μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων και θα επαναληφθεί την Τετάρτη οπότε αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας και πιθανότατα θα εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Η σύγκρουση των σατανικών εραστών-”Η παπαδιά,τα είχε και με άλλον”!

Βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας του ιερέα – Ο εραστής της παπαδιάς το είχε κρύψει κοντά στο σπίτι του

H παπαδιά σκότωσε τον ιερέα ενώ περίμεναν το πρώτο τους εγγονάκι – Τη Παρασκευή η κηδεία του στο Μαρούσι

Σκότωσε τον ιερέα με όπλο για αγριογούρουνα ο εραστής της παπαδιάς

Η ώρα του εισαγγελέα – Έντονες αποδοκιμασίες στην παπαδιά και τον εραστή της – ”Θέλω να σαπίσει στη φυλακή” λέει η αδερφή του ιερέα!

Το πάθος της παπαδιάς για τον εραστή της οδήγησε στη δολοφονία του παπά – Ομολόγησαν και οι δύο – 40χρονος από τους Κρουνούς ο εραστής

Πατέρας τριών παιδιών ο ιερέας που δολοφόνησαν στην Ηλεία – “Δεν ήταν ληστές” λέει η Αστυνομία – ΦΩΤΟ & BINTEO

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε