Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία:Η σύγκρουση των σατανικών εραστών-”Η παπαδιά,τα είχε και με άλλον”!

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr

Ο δικηγόρος του δολοφόνου υποστηρίζει ότι η παπαδιά έψαχνε κάποιον για να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα – Νέο ξέσπασμα της αδερφής του κληρικού – Δείτε τα βίντεο…

“Ο σκοπός της ήταν να βρει το κατάλληλο ‘θύμα’ για να το στρέψει εναντίον του άλλου θύματος. Του συζύγου της. Αυτό το ‘θύμα’ είναι ο πελάτης μου”! Κάπως έτσι περιγράφει ο Τάσος Τσατάς, δικηγόρος του 41χρονου εραστή της παπαδιάς, την υπόθεση της δολοφονίας.

Σε συνένευξή του, στο iliaoikonomia.gr o ίδιος λέει ότι ο πελάτης του, γνώρισε την παπαδιά μέσω ενός άλλου άνδρα ο οποίος είχε -και αυτός- σχέση μαζί της! “Κι άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι είχε σχέση μαζί της και είχε αναφέρει ότι επιθυμεί να σκοτώσει το σύζυγό της” είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι στόχος της γυναίκας ήταν να βγάλει από τη μέση τον ιερέα για να “απολαύσει την περιουσία του”.
ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr

Ο δικηγόρος είπε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει από την πρώτη στιγμή “αλλά οδηγήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν ήταν επιθυμία δική του. Δεν είχε λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα” τονίζει ο Τάσος Τσατάς και συμπληρώνει ότι ο πελάτης του, είχε κλειστά τα μάτια όταν πυροβολούσε τον ιερέα.

Σύμφωνα με τον κύριο Τσατά, στο άψυχο σώμα του ιερέα, εκτός από τα τραύματα από το οπλο, υπάρχουν κι άλλα “τα οποία δε γνωρίζουμε πώς έγιναν. Με άλλο όργανο εκτός του όπλου του δράστη”.

Τώρα, η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δείξει πώς τελικά πέθανε το θύμα. Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr δεν αποκλείεται η 43χρονη γυναίκα μετά την απομάκρυνση του δράστη να χτύπησε τον ιερέα στο κεφάλι με άλλο αντικείμενο…


Τι υποστήριξαν οι δράστες ενώπιον του εισαγγελέα

Την ώρα που ο δικηγόρος του 41χρονου λέει όλα τα παραπάνω, η παπαδιά υποστηρίζει ότι  ο εραστής της την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα μετά το φόνο της είχε πει ότι θα έφευγαν κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. ”Αγαπούσα τον άντρα μου” είπε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Από την άλλη ο 41χρονος υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από τα λόγια που του έλεγε καθημερινά. ”Μου έλεγε ότι ο ιερέας την κακοποιούσε στο σπίτι που έμεναν” είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στους αστυνομικούς.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.
Νωρίτερα, ενώ το παράνομο ζευγάρι οδηγούνταν στον εισαγγελέα, το συγκεντρωμένο πλήθος τους αποδοκίμασε έντονα.


Το νέο ξέσπασμα της αδερφής του θύματος

Η Έφη Αυγεροπούλου μίλησε για τον αδερφό της, στο “ΣΚΑΪ στις 7” με τον Νίκο Ευαγγελάτο. “Τον λάτρευε όλος ο κόσμος. Έγινε ιερέας για να βοηθήσει τον τόπο του”.

Για την παπαδιά είπε ότι “είχε το θράσος να με πάρει τηλέφωνο την ημέρα που το έκανε και να μου πει: Έφη μου σ’ αγαπώ… Ήθελε να μου πει ότι της ‘φάγαν τον άντρα της, δύο με μια μηχανή. Και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο και αφήνει τα παιδιά της ορφανά”.

“Τα παιδιά της θα γίνουν δικά μου παιδιά. Και το εγγόνι που περιμένει, θα γίνει δικό μου εγγόνι” κατέληξε με φωνή που έσπαγε…


Βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος

Το όπλο βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05-09-2012) και σύμφωνα με το ilialive.gr ο 41χρονος φαίνεται πως είχε πει ψέματα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, τόσο για τη θέση, όσο και για τον τύπο του όπλου.

Έτσι δεν εντοπίστηκε στο σημείο που υπέδειξε αλλά σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι του, κρυμμένο μέσα σε ένα πουρνάρι! Μάλιστα το είχε λύσει κα δεν ήταν μονόκαννο, αλλά δίκαννο, γεγονός που ανατρέπει αρκετά τον τρόπο της δολοφονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας του ιερέα – Ο εραστής της παπαδιάς το είχε κρύψει κοντά στο σπίτι του

H παπαδιά σκότωσε τον ιερέα ενώ περίμεναν το πρώτο τους εγγονάκι – Τη Παρασκευή η κηδεία του στο Μαρούσι

Σκότωσε τον ιερέα με όπλο για αγριογούρουνα ο εραστής της παπαδιάς

Η ώρα του εισαγγελέα – Έντονες αποδοκιμασίες στην παπαδιά και τον εραστή της – ”Θέλω να σαπίσει στη φυλακή” λέει η αδερφή του ιερέα!

Το πάθος της παπαδιάς για τον εραστή της οδήγησε στη δολοφονία του παπά – Ομολόγησαν και οι δύο – 40χρονος από τους Κρουνούς ο εραστής

Πατέρας τριών παιδιών ο ιερέας που δολοφόνησαν στην Ηλεία – “Δεν ήταν ληστές” λέει η Αστυνομία – ΦΩΤΟ & BINTEO

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε