Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Σάλος από τη σύλληψη αρθρογράφου μετά από μήνυση πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο αρθρογράφος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου…

Μετά από μήνυση που κατέθεσε χθες (08-04-2014) ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νομάρχης Ηλείας Τάκης Δημητρουλόπουλος, συνελήφθη ο αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες και υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσα από την παράθεση ενός συνδέσμου (Link) ειδησειογραφικής – εκλογικής ιστοσελίδας που αφορούσε τον κ. Δημητρουλόπουλο και για τα σχόλια που συνόδευαν το σύνδεσμό αυτό, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Αθανάσουλας υπάλληλος του Πρωτοδικείου Ηλείας, συνελήφθη στα Δικαστήρια στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και στη συνέχεια ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την Παρασκευή 11 Απριλίου. Στο πλευρό του κ. Αθανάσουλα βρέθηκαν τοπικοί φορείς και φίλοι του, στηρίζοντάς τον στην περιπέτεια που βίωσε.

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός στα επιτελεία των ”αρχόντων” της Ηλείας

Ανακοίνωση για το θέμα αυτό εξέδωσε και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, μέλη της οποίας βρέθηκαν στο πλευρό του Χρήστου Αθανάσουλα. “Η πρωτοβουλία νέων πολιτικά ανθρώπων, που η συντριπτική πλειοψηφία τους προέρχεται από τα κινήματα και τον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει πανικό σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να λυμαίνονται  την εξουσία είτε σε νομαρχίες είτε σε Δήμους, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιότυπη «αριστοκρατία» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σέρρες: Προφυλακιστέοι 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τα βασανιστήρια και τον θάνατο του Ιλία Καρέλι – Τι είπαν στις μαραθώνιες απολογίες τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε