Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Σκοτώθηκε στον δρόμο που ξεψύχησε ο αδερφός της!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Αβάσταχτος πόνος και συγκίνηση για τον θάνατο της 32χρονης, στο σημείο που η οικογένειά της είχε θρηνήσει τον χαμό του αδερφού της…

Εκατό μέτρα από το σημείο που είχε σκοτωθεί ο αδελφός της πριν από 32 χρόνια, άφησε την τελευταία της πνοή μία 53χρονη γυναίκα από την Φιγαλεία, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία του χωριού. Η άτυχη Κωνσταντίνα Φωτίου Βλάχου, σκοτώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23-01-2012) σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην περιοχή της Φασκομηλιάς.

Η 53χρονη που εργαζόταν στο νοσοκομείου του Ναυπλίου, είχε έρθει στην γενέτειρά της για να δει τον πατέρα της, που ζει μόνος, αφού η μητέρα της έχει πεθάνει πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε από την Φιγαλεία με κατεύθυνση το Θολό με το αυτοκίνητό της…

Κάτω από άγνωστες συνθήκες  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει προς τα δεξιά, να χτυπήσει  στο στηθαίο μιας μικρής γέφυρας που υπάρχει εκεί και στη συνέχεια να ”καρφωθεί” σε κολώνα της ΔΕΗ. Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περίοικοι που είδαν το δυστύχημα άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Νοσοκομείο.
Λίγο μετά το δυστύχημα - ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Άμεσα κινητοποιήθηκε και η Διασωστική Ομάδα της Φιγαλείας που έφτασαν στο σημείο και ανέλαβαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού της άτυχης γυναίκας.

Μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας κατάφεραν να ανασύρουν από την άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου της, την 53χρονη, αλλά ήταν ήδη νεκρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία:Τραγωδία με δύο ”κολλητούς” φίλους-”Προδόθηκαν” από τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε