Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηλεία: Στο ”σκαμνί” γιατρός για εκβιασμό ασθενούς – ”Βράζουν” οι συγγενείς της που έκαναν την καταγγελία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου Πύργου, που σύμφωνα με καταγγελία της οικογένειας ασθενούς,

υπέδειξε συγκεκριμένη ιδιωτική επιχείρηση για αγορά ιατρικού βοηθήματος, απαραίτητου για την αντιμετώπιση προβλήματος της ασθενούς.

Το εν λόγω ιατρικό βοήθημα, κοστολογήθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com- από την ιδιωτική επιχείρηση, στα 800 περίπου ευρώ, ενώ θα μπορούσε να αγοραστεί το πολύ έως 500 ευρώ.

Ο γιατρός, προειδοποίησε μάλιστα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ότι αν δεν αγοραστεί από εκεί, δε θα μπορέσει ο ίδιος να το συνταγογραφήσει ώστε η ασθενής να πάρει από το ασφαλιστικό της ταμείο τα χρήματα που δικαιούται.

Το περιστατικό έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο Νοσοκομείο του Πύργου και χθες (19-06-2014) είχε γίνει θέμα συζήτησης, όχι μόνο σε γραφεία και πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά και στους διαδρόμους, με κάποιους από τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις, να εκφράζουν την αγωνία αλλά και τον φόβο τους για την έκβαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!


Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!


Ηράκλειο: Κρεμάστηκε σκύλος που έμενε δεμένος και νηστικός!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε