Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Τα κόλπα των τσιγγάνων στα φανάρια – Οι ενέδρες και οι… παραμυθένιοι τραυματισμοί!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Αφόρητη τη ζωή των περαστικών, οδηγών αλλά και των πελατών επιχειρήσεων κάνουν οι τσιγγάνοι που έχουν ως ορμητήριο τον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου καθημερινά…

Τα παράπονα είναι δεκάδες για περιστατικά κάθε λογής παραβατικής συμπεριφοράς. Οι Αρχές έχουν δεχθεί επίσημα τα παράπονα αυτά και αναζητούνται λύσεις στο πρόβλημα που χρονίζει και όπου στο παρελθόν έχει αντιμετωπιστεί με τρόπους που είχαν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι τσιγγάνοι, ανήλικοι και ενήλικοι, δραστηριοποιούνται κυρίως στην επαιτεία, αλλά όταν τους δίδεται η ευκαιρία δεν διστάζουν να κλέψουν ό,τι μπορούν. Επιπλέον, προκαλούν φθορές σε διερχόμενα οχήματα ή ακόμα και μικροτραυματισμούς σε οδηγούς και επιβάτες αυτών. Τελευταία επιδιώκουν να δείξουν πως τραυματίζονται από κάποιο όχημα για να ζητήσουν στη συνέχεια αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη του.

Όμως πέρα από τη δράση στα φανάρια της Φιλοθέης, οι τσιγγάνοι «χτυπούν» κυρίως στα δύο σούπερ μάρκετ που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση, καθώς περιμένουν κάποιον απρόσεκτο πελάτη να βρεθεί στο χώρο του πάρκινγκ. Μάλιστα οι υπεύθυνοι των δύο σούπερ μάρκετ, έχουν επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, κάτι που συνέβη και χθες (17-03-2014) για να ζητήσουν την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος στη μάστιγα που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με 7 νεκρούς μετανάστες – Αναποδογύρισε η λέμβος και πνίγηκαν – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων!

Κρήτη: Η διαθήκη, το τελευταίο μήνυμα και ο σπαραγμός της χαροκαμένης μάνας – Άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα της Ιεράπετρας (Βίντεο)!

Τρίκαλα: Γύρισε πλευρό στο κρεβάτι και είδε τον άντρα της νεκρό!


Μαγνησία: Έκοψε τις φλέβες του μπροστά στον αδερφό του – Τον έβλεπε να πεθαίνει μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε