Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Τι φαντάζεστε ότι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια λουόμενων σε πανέμορφη παραλία; – Φωτό!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην πανέμορφη παραλία του Αρκουδίου στην Ηλεία με τους επισκέπτες και τους λουόμενους να παρακολουθούν έκπληκτοι…

τα …ελικόπτερα επιχειρηματιών να προσγειώνονται δίπλα από τις ομπρέλες τους! Όπως κατήγγειλαν στο apokalypseis.com, Ελληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερά τους στον κόλπο του Αρκουδίου, πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους.

Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 15.00 το μεσημέρι, ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο άμμου και σκόνης που κάλυψε τα πάντα. Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν δύο επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους, έφυγαν μετά από δύο ώρες , αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους .

Οι πολίτες της περιοχής καταγγέλλουν ότι η προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα από τις ομπρέλες τους και πολύ κοντά στους λουόμενους, σε χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένο ελικοδρόμιο , εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλειά τους και σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα από τυχαίο ατύχημα θα είναι τραγικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι περιβόητοι ”ροζ πάνθηρες” – Δείτε φωτογραφίες τους!


Ευρυτανία: Πήγε για τσάι και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του!

Ναυπακτία: Βρήκαν σε χωράφι αλεξίσφαιρα και όπλα αστυνομικών που χτυπήθηκαν από τους Αλβανούς δραπέτες!

Τρίκαλα: Μπήκαν στο σπίτι και την βρήκαν απαγχονισμένη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε