Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Ηλεία: Το πρώτο μωρό του 2014 – Σε πελάγη ευτυχίας οι γονείς!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ένα πανέμορφο αγοράκι, είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε με την έλευση του νέου χρόνου στην Ηλεία – Δείτε φωτό!

Ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρώτο παιδί, της οικογένειας της Ιωάννας Κάτσαρη και του Χαράλαμπου Χασελίδη από τη Γαστούνη.

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, κρατώντας αγκαλιά το αγγελούδι τους και έχοντας στο πλευρό τους, τις δυο γιαγιάδες αλλά και την προγιαγιά του βρέφους, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο που απέκτησαν ποτέ!
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η 20χρονη μητέρα, αν και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι, έφερε στον κόσμο τo πρώτο της παιδί, την Τετάρτη, 1η μέρα της νέας χρονιάς στις 12.20 το μεσημέρι. Στη Μαιευτική όμως κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, εισήχθη την τελευταία μέρα του χρόνου με «σπασμένα νερά» ωστόσο δεν κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Βασίλης Τσιτσής με τη βοήθεια του συναδέλφου του Σπύρου Δημητρακόπουλου, πραγματοποίησαν την καισαρική τομή και είχαν την τύχη να ακούσουν το πρώτο κλάμα για τη νέα χρονιά από το υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.800.

«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα! Είναι και το πρώτο μου παιδί και όλα μοιάζουν πρωτόγνωρα» επισήμανε η νεαρή μητέρα, το πρόσωπο της οποία έλαμπε από χαρά. «Μόλις πληροφορήθηκα κιόλας ότι είναι και το πρώτο μωρό του χρόνου για την Ηλεία, χάρηκα ακόμα περισσότερο! Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και η νέα χρονιά να τους προσφέρει ότι επιθυμούν, όπως συνέβη και με εμάς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σύρος: Συνταξιούχος ναυτικός άφησε σημείωμα και αυτοκτόνησε στο εξοχικό του – Φωτό!

Πάτρα: Το προφητικό όνειρο της γυναίκας για το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Η εξομολόγηση του άντρα της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε