Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η πιο κρίσιμη μέρα για τον Κώστα Κατσούλη – Τι λέει ο πρόεδρος του Ηροδότου για τα επεισόδια!

ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Χαροπαλεύει ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, την ώρα που οι αντιδράσεις συνεχίζονται – Τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν έδωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Ηρακλείου

Ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού νοσηελεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμες από τους θεράποντες γιατρούς, που από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο Κώστας Κατσούλης, υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν δεν υπάρχουν εμφανείς σωματικές κακώσεις.
Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού - ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όλα αυτά την ώρα που οι αντιδράσεις για τις συνθήκες ζούγκλας στο γήπεδο του Ηροδότου συνεχίζονται. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου Γιώργος Σαρόγλου, μίλησε στα parapolitika 90.1 και το Νίκο Ευαγγελάτο και περιέγραψε τα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ουσιαστικά έριξε όλη την ευθύνη, ”σε 5 ανεγκέφαλους που προσπάθησαν να κατεβάσουν ένα πανό των φιλάθλων του Εθνικού και διαπληκτίστηκαν μαζί τους”. Όπως είπε ο κύριος Σαρόγλου, οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Ηροδότου τους αποδοκίμασαν αλλά εκείνοι συνέχισαν και έφτασαν τα πράγματα εδώ που έφτασαν.

”Τα τελευταία χρόνια λόγω των κοινωνικών προβλημάτων που έφερε η κρίση, έχουμε πολλά άνεργα παιδιά που βλέπουν το γήπεδο ως χώρο εκτόνωσης. Εμείς σαν ομάδα κεράσαμε τους ανθρώπους του Εθνικού, τους βάλαμε σε διαφορετικό χώρο και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν έχουμε ευθύνη σαν διοίκηση για τα όσα έγιναν στο γήπεδο”.
Οι συλληφθέντες των επεισοδίων - ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια, ενώ από την αστυνομία αναζητείται ακόμη ένα άτομο, ηλικίας 32 ετών. Όλοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Έτσι τα έζησα

Τις στιγμές τρόμου περιγράφει το NewsIt ένας από τους ανθρώπους που τις είδαν με τα μάτια του και έζησαν μια ακόμη μαύρη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Στο 74ο λεπτό ακυρώθηκε κανονικό γκολ δικό μας. Και εμείς και οι οπαδοί μας που βρίσκονταν στο γήπεδο, διαμαρτυρηθήκαμε. Τότε, ένας οπαδός του Ηροδότου προσπάθησε να πάρει ένα από τα πανό των οπαδών του Εθνικού», περιγράφει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.


Ο προπονητής του Εθνικού κατηγόρησε τους ανθρώπους του Ηροδότου πως άνοιξαν τις πόρτες σε 150-200 οργανωμένους οπαδούς για μπουν στο γήπεδο από τη φυσούνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦEI ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

«Προς τιμήν τους, οι παίκτες του Ηροδότου προσπάθησαν να προστατεύσουν εκείνους του Εθνικού», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως παρότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Αλέξης Αγγελόπουλος ζητούσε να μην αρχίσει το παιχνίδι αν δεν πήγαινε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, ο διαιτητής επέμενε.

Στο γήπεδο, πριν ξεκινήσει το ματς, υπήρχαν μόλις δυο αστυνομικοί, κι αυτοί για να προστατεύσουν τον… διαιτητή, ενώ αφού ξέσπασαν τα επεισόδια, έστειλαν κι άλλους… δυο! Δεν υπήρχε δε ασθενοφόρο κι όταν κλήθηκε να παραλάβει τον τραυματία, άργησε μισή ώρα να φτάσει στη γήπεδο της Αλικαρνασσού.

«Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν, με τι μυαλό να παίξουμε;»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηροδότου που μπήκαν στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού άρχισαν να χτυπούν με σιδηρογροθιές όποιον έβρισκαν μπροστά τους ή κλωτσούσαν στο κεφάλι αδιακρίτως.

Εκτός από τον 46χρονο σοβαρά τραυματία «ένας άνθρωπος έσπασε το σαγόνι του», είπε ο κ. Χατζηαλέξης, σημειώνοντας πως ο γιατρός του αγώνα δεν έδωσε καμία βοήθεια στον οπαδό του Εθνικού που είχε τραυματιστεί σοβαρά και τον έσωσε από το να γυρίσει η γλώσσα του, ο φυσιοθεραπευτής των φιλοξενούμενων.


Ηρόδοτος: Μια χούφτα ανεγκέφαλοι

Ανακοίνωση για τα σοβαρά επεισόδια εξέδωσε και η ανακοίνωση του Ηροδότου, που μιλά για μια χούφτα ανεγκέφαλων και μεμονωμένο περιστατικό.

«Καταδικάζουμε τις πράξεις τους και καλούμε τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε όλους αυτούς που με τέτοιες πράξεις προσβάλουν τον σύλλογο», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο θάνατος νεαρού ποδοσφαιριστή μπροστά σε συμπαίκτες του – Οι γιατροί δεν το έχουν πει στους τραυματισμένους φίλους του!

Πάτρα: Οι κάμερες φώτισαν την αρπαγή του βρέφους – Χειροπέδες στη γιαγιά και τους γονείς!

Αυλώνας: Ο Νίκος Ρωμανός ντύθηκε γαμπρός – Παντρεύτηκε τη 18χρονη αγαπημένη του μέσα στη φυλακή!

Θεσσαλονίκη: Το έπαιζε νεκρή και έγινε πλούσια – Έβγαλε με την ίδια συνταγή πάνω από 33.000€!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε