Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη!

ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την ώρα που οι τρεις συλληφθέντες έμπαιναν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθούν, τα δεδομένα στην υπόθεση άλλαζαν…

Με άλλα δεδομένα οδηγούνται ενώπιον της ανακρίτριας, οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 22, 27 και 24 ετών, για τα επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό. Οι τρεις προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, στις 11.00 το πρωί.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μετά την αγγειογραφία που έγινε στον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού, στο νοσοκομείο 401 της Αθήνας, όπου έχει μεταφερθεί, προέκυψε ότι δεν υπάρχει καμία παθολογία που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η αιμορραγία προκλήθηκε από ανεύρυσμα, δημιουργώντας έτσι πλήθος ερωτηματικών και φυσικά, αλλάζοντας τα δεδομένα για τη σημερινή απολογία των τριών.

Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Επιπλέον στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, 32 ετών που φέρεται να χτύπησε μαζί με τον 24χρονο, τον 46χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκε στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσε συμπλοκή

Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπολοκή, αλλά αυτοί που φέρονται να χτύπησαν το 46χρονο είναι ο 32χρονος που αναζητείται και ο 24χρονος.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ήπειρος: Το πιο σοκαριστικό δυστύχημα του μήνα – Πυροσβέστες έψαχναν το διαμελισμένο πόδι νεαρού ποδηλάτη που σκοτώθηκε (Φωτό)!

Μεσολόγγι: Η άγνωστη αλήθεια για τα τρία αδέρφια που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν – Το θρίλερ στο σπίτι που βλέπετε!

Δονούσα: Ο χαιρετισμός και… ο σταυρός του Blue Star Paros που έγινε θέμα συζήτησης – Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube!

Νάξος: Το… ιδιαίτερο αντίο του Speed Runner και το ευχαριστώ του καπετάνιου στους κατοίκους του νησιού – Δείτε το βίντεο!

Ηλεία: Δείτε το απίστευτο πέρασμα σε αγώνα ράλι – Η πρωτοφανής πατέντα οδηγού και συνοδηγού (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη έκπληξη που κρύβουν οι τουαλέτες του ΟΣΕ – Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε