Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οι κλέφτες πρόλαβαν τον παραγωγό – Του έκοψαν όλα τα καρπούζια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο παραγωγός σοκαρισμένος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τη μεγάλη κλοπή.

Τέσσερις τόνους καρπούζια έκλεψαν άγνωστοι από μποστάνι στον Πλάτανο του δήμου Γόρτυνας. Η κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη και χθες το πρωί ο ιδιοκτήτης των καρπουζιών βρέθηκε σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Οι άγνωστοι κλέφτες είχαν κόψει…όλη του την παραγωγή! Ο άνθρωπος σοκαρισμένος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τη μεγάλη κλοπή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή την εποχή το καρπούζι πιάνει την καλύτερη δυνατή τιμή και ο παραγωγός ήταν προνοητικός αφού είχε φυτέψει από νωρίς και τώρα θα απολάμβανε τους κόπους του, μόνο που τον πρόλαβαν οι δράστες. Ωστόσο απορία προκαλεί το γεγονός πως δεν έγινε αντιληπτή η κλοπή αφού και χρόνο απαιτούσε αλλά και πολύ μεγάλο όχημα!

Σύμφωνα με το prismanews.gr, δεν έχουν τέλος οι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Οι κλέφτες αρπάζουν ότι βρουν …ακόμα και στύλους αλλά και μια σκαφτικιά μηχανή πήραν μέσα από χωράφι στις Μοίρες ενώ έκλεψαν και ένα αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή του Λέντα.

Τέλος, στο χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου Γόρτυνας χτύπησαν οι διαρρήκτες και πάλι. Αυτή τη φορά «άνοιξαν» δύο αυτοκίνητα τουριστών παίρνοντας από μέσα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και λίγα χρήματα. Οι τουρίστες όταν αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη μετά την ξενάγηση τους στον αρχαιολογικό χώρο, έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών για τη σχετική καταγγελία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε