Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προσήγαγαν τους γονείς και τη νύφη του Μάριαν Κόλα – Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική!

ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Η γιγαντιαία επιχείρηση είχε – όπως αποδείχθηκε – άμεση σχέση με την υπόθεση του Δίστομου και των καταζητούμενων δραπετών των φυλακών Τρικάλων που σκότωσαν τον 37χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο

Αστυνομική επιχείρηση με άκρα μυστικότητα στο μέτρο του δυνατού, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, προκειμένου να προσαχθούν για να εξεταστούν οι γονείς του επικίνδυνου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μάριαν Κόλα.

Σύμφωνα με το bloko.gr, ανιχνεύτηκαν προηγουμένως από τους κοριούς της αντιτρομοκρατικής τηλεφωνικές επικοινωνίες τους με “ακαταχώρητους” αριθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα παρακολουθούνταν εδώ και καιρό ενώ μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τουλάχιστον τρία άτομα.

Στο διαμέρισμα που μίσθωναν αλλοδαποί ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομα που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών, ενώ κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα κάνουν λόγο για άτομα που πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα αλλά χωρίς να είχαν δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί φέρονται να είναι η μάνα, ο πατέρας και η νύφη του Αλβανού κακοποιού δραπέτη ο οποίος καταζητείται για τη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι παρακολουθήσαν την αστυνομική επιχείρηση με αρκετούς μάλιστα από αυτούς , φοβισμένοι, να προσπαθούν να κρυφτούν ενώ άλλοι πάλι παρέμεναν στον δρόμο για αρκετή ώρα μην μπορώντας να ησυχάσουν σε μια περιοχή που στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε