Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ξάνθη: Τα νοήματα των ληστών στις καλόγριες και η άγρια επίθεση με τσουγκράνες – Στο νοσοκομείο οι άτυχες μοναχές!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Θέμα τιμής για την αστυνομία, ο εντοπισμός και η σύλληψη των δύο δραστών της επίθεσης

Το νήμα της άγριας επίθεσης που δέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο καλόγριες της Ι.Μ. της Παναγίας της Καλαμούς στην Ξάνθης προσπαθεί να λύσει η αστυνομία, που έχει επιδοθεί σε έναν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (04-06-2014) όταν ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης παραβίασε, με τη βοήθεια συνεργού του, το μοναστήρι και εισήλθε εντός αυτού κατευθυνόμενος προς το παγκάρι, το οποίο και επιχείρησε να διαρρήξει. Εκείνη τη στιγμή μια εκ των δύο ηλικιωμένων Μοναχών που διαμένουν στη Μονή βγήκε από το κελί της κινούμενη στον αύλιο χώρο και βρέθηκε στην κυριολεξία πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή.

Ο δράστης χωρίς να το σκεφτεί της επιτέθηκε χτυπώντας την στο σώμα και στο πρόσωπο, ενώ χωρίς να μιλάει της έκανε νοήματα ζητώντας χρήματα. Στη συνέχεια μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί με μια τσουγκράνα στην ηλικιωμένη καλόγρια, χτυπώντας την στο κεφάλι με αυτή.

Τη στιγμή που ο αδίστακτος δράστης ξυλοκοπούσε την άτυχη καλόγρια, η δεύτερη Μοναχή της Μονής αντιλήφθηκε το τι ακριβώς συνέβαινε και έσπευσε να βοηθήσει. Ωστόσο δέχθηκε και αυτή την αγριότητα του δράστη, ο οποίος την ξυλοκόπησε με το ίδιο μένος.

Οι δύο τους κατέληξαν στο έδαφος αιμόφυρτες από τα χτυπήματα του ληστή, ενώ μια ηλικιωμένη κυρία που επισκέπτεται τη Μονή σε τακτά χρονικά διαστήματα ήταν αυτή που τις εντόπισε. Ο δράστης κατάφερε να κλέψει 300 ευρώ από τη Μονή και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντός του Μοναστηρίου είχαν εισέλθει δύο δράστες, όπως φαίνεται όπως από την εξέλιξη των ερευνών αυτό δεν ευσταθεί, καθώς ο δεύτερος δράστης ανέμενε απ’ έξω κρατώντας τσίλιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Σπαραγμός για το θάνατο νεαρής γυναίκας στο χειρουργείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άντρας της (Βίντεο)!

Κρήτη: Παντρεύεται ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου – Η επιθυμία και οι σκέψεις του ζευγαριού για τον γάμο τους!

Σκορπιός: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν τα όσα έγιναν στο πάρτι της Ριμπολόβλεβα – Τελικά… τίποτα δεν θύμιζε εποχή Ωνάση (Φωτό)!

Τρίκαλα: Ο πρώην βουλευτής που πήγε μετανάστης στη Γερμανία για να πιάσει δουλειά – Ξεκίνησε να εργάζεται στην Κολωνία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε