Ελλάδα

Ξύλο, γιαούρτια, βρισίδι και χημικά στις παρελάσεις στην επαρχία

Ποιοι υφυπουργοί τα άκουσαν για τα καλά. Δεν έγινε η παρέλαση στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ ξύλο έπεσε μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ σε αρκετές πόλεις. Βίντεο και φωτογραφίες από όλες τις περιοχές.

Το έλα να δεις έγινε στις παρελάσεις στην επαρχία. Παρά τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν αρκετοί πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που υπάρχει στην χώρα.

Στην Πάτρα η παρέλαση έγινε με καθυστέρηση αφού έγιναν επεισόδια με πολίτες και φοιτητές που προσπάθησαν να φτάσουν στην εξέδρα για να δουν την παρέλαση.  Διμοιρίες των ΜΑΤ τους απώθησαν κάνοντας μάλιστα χρήση δακρυγόνων ακόμη και μέσα σε καφετέριες που κάθονταν γονείς με τα παιδιά τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

 
Δεν σταμάτησαν λεπτό οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πολιτών στο Ναύπλιο.  Ο υφυπουργός Γ.Μανιάτης που πήγε στην παρέλαση έφυγε αφού οι πολίτες δεν τον ήθελαν. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
 

Και τι δεν έγινε στην πόλη της Κοζάνης όπου εκεί πήγε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος. Οι κάτοικοι της πόλης που είχαν ένα ακόμη λόγο να διαμαρτυρηθούν αφού τις προηγούμενες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος για την δημιουργία κέντρου μεταναστών στην πόλη τους ξεσπάθωσαν κατά του υφυπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ένταση και επεισόδια όμως είχαμε και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κόσμος εισέβαλε στο χώρο της παρέλασης. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών. Κανένας βουλευτής στη δοξολογία στον Ι.Μ. Ναό του Αγ.Μηνά και στην κατάθεση στεφάνων.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Χρήση χημικών όμως είχαμε και στα Χανία. Μια γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων ενώ άλλη μια γυναίκα λιποθύμησε.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Οι αντιδράσεις όμως συνεχίστηκαν και στην πόλη της Λάρισας. Η παρέλαση έγινε με μούντζες αλλά και άγριο ξύλο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ.

Καφέδες και νερά πέταξαν διαδηλωτές στην Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές μάλιστα φώναζαν συνθήματα κατά των λιγοστών πολιτικών που πήγαν στην παρέλαση ενώ είχαμε και προσαγωγές. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές της Πρωτοβουλίας Αντίστασης και μονάδες των ΜΑΤ σημειώθηκαν το πρωί  και στην Ξάνθη λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Μεγάλη ένταση όμως και στο νησί της Χίου. Διαδηλωτές δεν έπετρεψαν να γίνει η παρέλαση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Και στον Βόλο όμως οι επίσημοι το “έβαλαν” στα πόδια μόλις τελείωσε η παρέλαση για να μην γίνουν δέκτες αποδοκιμασιών. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Έντονες αποδοκιμασίες είχαμε και στην Ρόδο κατά την διάρκεια κατάθεσης στεφάνων ενώ οι διοργανωτές έκλεισαν τα μικρόφωνα για να μην ακούγονται οι βρισιές. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Προσαγωγές είχαμε και στις Σέρρες ενώ στην παρέλαση πήγε μόνο ένας από τους επτά βουλευτές του νομού.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Παρελάσεις κεκλεισμένων των θυρών έγιναν και στα νησιά του Ιονίου ενώ είχαμε ένταση στην Ζάκυνθο με μέλη της Χρυσής Αυγής. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ


Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, τη στιγμή που ο Μητροπολίτης περνούσε μπροστά από τους συγκεντρωμένους της δημοτικής κίνησης “Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία” για να πάρει τη θέση του στην εξέδρα, κάποιοι φώναξαν “Έξω ο Χομεϊνί.. Λεφτά υπάρχουν για τα ταμεία, ελάτε να τα πάρετε από την εκκλησία…” ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 η παρέλαση στο Ρέθυμνο καθώς συγκεντρωμένοι διαδηλωτές μπροστά από τους επισήμους απαίτησαν να αποχωρήσουν οι πολιτικοί εκπρόσωποι ενώ πραγμαοποίησαν και καθιστική διαμαρτυρία.

Στην Χαλκίδα είχαμε μια πρωτότυπη παρέλαση αφού οι μαθητές αποφάσισαν να βάλουν τσιρώτα στο στόμα τους! Δείτε την σχετική είδηση.

Παρελάσεις με… ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαμε και στο Αγρίνιο ενώ και στην Τρίπολη οι μαθητές γύρισαν την…πλάτη τους στους επισήμους.

Παρατράγουδα σημειώθηκαν με τη λήξη της παρέλασης στην Καλαμάτα, όπου απειλήθηκαν επεισόδια, όταν μέλη της Χυσής Αυγής ήρθαν… πολύ κοντά με ομάδα πολιτών του αριστερού χώρου. Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές οι οποίες έληξαν με την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως και την 28η Οκτωβρίου, έτσι και σήμερα στην εξέδρα του Δήμου Στυλίδας ανέβηκαν οι ηλικιωμένοι αγωνιστές. Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και όλοι οι επίσημοι στέκονταν μπροστά, κάτω στο δρόμο.

Στον Πειραιά οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους επισήμους. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα και πίσω  από τα κάγκελα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καθηγητές είχαν αναρτήσει πανό και φωνάζουν υβριστικά συνθήματα όπως προδότες προς τους επισήμους.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Στη Νέα Σμύρνη πολίτες σήκωσαν πανό για διαμαρτυρία ενώ στην Καλλιθέα χθες ο δήμος αποφάσισε να μην γίνει η παρέλαση. Έτσι οι μαθητές παρέλασαν..μόνοι τους. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Η στρατιωτική παρελαση στην Αθήνα έγινε σε…ηρεμία αφου κανείς δεν πήγε εκτός από τους πολιτικούς. Η παρέλαση ήταν πριβέ και με…προσκλήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αμηχανία του Κάρολου Παπούλια στη δημοσιογραφική ερώτηση

“Απόλαυσαν” με την ησυχία τους οι πολιτικοί τη στρατιωτική παρέλαση – Επεισόδια και δακρυγόνα σε παρελάσεις στην επαρχία

Θεσσαλονίκη: Παρέλαση που… μύριζε μπαρούτι -Υβριστικά συνθήματα και 15 προσαγωγές!

Πάτρα: Πήραν στο κυνήγι τους αστυνομικούς με νεράτζια και τασάκια!

Λάρισα: Παρέλαση με μούτζες και μάχες σώμα με σώμα!

Ρόδος: Έκλεισαν τα μικρόφωνα για να μην ακούγονται οι αποδοκιμασίες!

“Επετειακό”… ξύλο στην παρέλαση της Ξανθης -Video

Χανιά: Παρέλαση… χημικών – Μια γυναίκα στο νοσοκομείο!

Χίος: Διαδηλωτές ”μπλόκαραν” την παρέλαση – Άφαντοι οι επίσημοι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ η αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας της 52χρονης από τον γιο της στη Λάρισα - Τη σκότωσε με μαχαίρι με λάμα 10 εκατοστά
«Μου είπε να τον βοηθήσω να πετάξει κάτι μπάζα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο ξάδερφος του 21χρονου, που κατηγορείται για υπόθαλψη του μητροκτόνου
Το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας στη Λάρισα
Διαρροή λάσπης στις δεξιές λωρίδες της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Μεγάλες καθυστερήσεις μετά την έξοδο Ηρακλείου
Προσοχή σε όσους θα ξεκινήσουν να κινούνται επί της Αττικής Οδού μετά τις 11:40 το πρωί (13.05.2025), συνιστά η εταιρεία καθώς στις δεξιές λωρίδες...
Αττική Οδός
Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» της ακροδεξιάς οργάνωσης της Θεσσαλονίκης – Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο «στρατολογητής»
Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος υποστήριξε πως δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της οργάνωσης και απλά συμμετείχε σε μία ακτιβιστική συνομιλία στο Telegram
Μέλη οργάνωσης
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά