Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κόρινθος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 9χρονη Μελίνα – Θρήνος για την κόρη πασίγνωστου σεφ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζει η τραγωδία με θύμα το 9χρονο κοριτσάκι, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της. Κατέρρευσε ο πατέρας της, όταν έμαθε την τραγική είδηση…

Θρήνος στον Αλισσό της Αχαϊας όπου θα κηδευτεί η 9χρονη Μελίνα – Ελένη Besnard. Το κοριτσάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (18-07-2016) στο Δερβένι Κορινθίας ενώ ερχόταν για διακοπές στον τόπο καταγωγής της, με τη μητέρα της Αναστασία Κάνιστρα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, στο οποίο μέσα ήταν εκτός από εκείνη και η μικρή της κόρη, συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ στην Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών. Το κοριτσάκι εξέπνευσε επί τόπου στον τόπο του δυστυχήματος ενώ η μητέρα της παραμένει νοσηλευόμενη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο. Η 9χρονη, όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα και είχε φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τον Αλισσό αναζητώντας την τύχη της στην Αθήνα. Διατηρούσε όμως δεσμούς με την περιοχή καθώς έχει πολλούς συγγενείς. Η γυναίκα πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές, όπως έκανε για μια ακόμη φορά, φέτος.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, ο Jean Francois Besnard μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα στην Κόρινθο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας και της κόρης του. Οταν έμαθε για τον θάνατος της 9χρονης, κατέρρευσε.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος, thebest.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε