Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Κρήτη: Ο εφιάλτης της ιδιοκτήτριας ξεκίνησε όταν σταμάτησαν οι ερωτήσεις του νεαρού…

Κρήτη: Ο εφιάλτης της ιδιοκτήτριας ξεκίνησε όταν σταμάτησαν οι ερωτήσεις του νεαρού…

Όταν η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου έβλεπε το νεαρό να μπαίνει και να την καλημερίζει σε άπταιστα ελληνικά, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν στο πρακτορείο της στο Ηράκλειο

Πρωταγωνιστής ένας νεαρός, που κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι εισέβαλε στο κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο και απειλώντας την ιδιοκτήτρια ζήτησε το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς”, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (09-06-2013) λίγο πριν τις 09.00 το πρωί, όταν ο νεαρός ο οποίος «μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ήταν αλλοδαπός» σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, μπήκε σαν κύριος, χωρίς να πάρει καμία προφύλαξη, καθώς δε φορούσε ούτε καν γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αρχικά έπιασε την κουβέντα στην γυναίκα, προφανώς για να ελέγξει το χώρο και όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κίνδυνος για τον ίδιο, ζήτησε το χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα του είπε ότι δεν είχε χρηματοκιβώτιο το κατάστημα, αλλά θα του έδινε τα χρήματα που είχε. Κάπως έτσι ο νεαρός πήρε από την τσάντα της 670 ευρώ και άλλα 250 ευρώ από το ταμείο, αγνοώντας επιδεικτικά το κινητό της τηλέφωνο, καθώς φαίνεται ότι ενδιαφερόταν μόνο για μετρητά. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αφού τα πήρε έφυγε χωρίς να…. βιάζεται, κατευθυνόμενος προς την Χανιόπορτα. Η αστυνομία ερευνά τη ληστεία και αναζητά το δράστη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πύργος: Οδύνη για τον ξαφνικό θάνατο 47χρονου εκπαιδευτικού – ”Έσβησε” στο εξοχικό του!

Πάτρα: Τι φαντάζεστε ότι έκαναν τσιγγάνοι διαρρήκτες; – Άφωνοι μέχρι και οι αστυνομικοί!


Κρήτη: Εκρήξεις και φωτιά σε γνωστή ταβέρνα στο Γάζι – Δείτε φωτογραφίες!

Αγρίνιο: Το… ιδιαίτερο παράπονο του Πατρίκ Ογκουνσότο – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε