Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Σάρωσε στις εκλογές ο συμπέθερος του Γ.Παπανδρέου – Τι του είπε ο πρώην πρωθυπουργός!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το «μικρόβιο» της πολιτικής φαίνεται πως μετέδωσε στην οικογένεια της μέλλουσας νύφης του ο Γιώργος Παπανδρέου

καθώς ο πατριός της συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος Χερσονήσου, δίνοντας αγώνα για την εκλογή του, την οποία και εξασφάλισε.

Ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης θα ορκιστεί την 1η Σεπτεμβρίου -οπότε εγκαθίστανται σε όλη τη χώρα οι νέες διοικήσεις των δήμων- σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου, υπό τον κ. Γιάννη Μαστοράκη, που αναδείχθηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, με ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό, της τάξεως του 51%.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

«Στόχος μας είναι να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στον τόπο μας. Στην κατεύθυνση αυτή, αναζητήσαμε αξιόλογους ανθρώπους για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό μας. Ενας από αυτούς είναι ο κ. Χαλκιαδάκης, που ενδιαφέρεται για τον τόπο του και τα κοινά», αναφέρει στο «S» ο κ. Μαστοράκης, δείχνοντας ότι υπάρχει σκέψη για αξιοποίηση του συμπεθέρου του Γιώργου Παπανδρέου στα δημοτικά πράγματα της όμορφης παραλιακής κωμόπολης της Κρήτης.

«Είναι τιμή μου που με εξέλεξαν οι συμπολίτες μου. Ημουν εθελοντής και παραμένω εθελοντής», αναφέρει στο «S» ο κ. Χαλκιαδάκης και αποκαλύπτει ότι είχε συζητήσει το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον πρώην πρωθυπουργό. «Είχαμε μιλήσει για αυτό όταν είχε έρθει το Πάσχα με τη σύζυγό του», δηλώνει, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου τον είχε ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο της γυναίκας στο εξοχικό της – Το μοιραίο λάθος που της στοίχισε τη ζωή!

Μυτιλήνη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό εκπαιδευτικό – Έπεσε από το μπαλκόνι και ”καρφώθηκε” στα κάγκελα του πρώτου ορόφου (Βίντεο)!

Λάρισα: ”Η Μυρτώ κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους” – Σε απόγνωση η μητέρα της άτυχης κοπέλας (Βίντεο)!

Σκορπιός: Οι ποζές και η συνέντευξη της Ε.Ριμπολόβλεβα – Ο άγνωστος διάλογος με την Αθηνά Ωνάση (Φωτό)!

Λαμία: Συγκλονίζουν τα δάκρυα της γιαγιάς που έχασε 4.400€ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – Έμεινε μόνη να κλαίει στη μέση του δρόμου!

Εύβοια: Πού φαντάζεστε ότι τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με την άστεγη γυναίκα; – Δείτε την απάντηση με εικόνες!

Μύκονος: Απολαύστε τον πιο ξέφρενο πανηγυρισμό υποψήφιου στις εκλογές – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε