Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει η μάχη της γυναίκας που ”βούτηξε” από τα τείχη του Ηρακλείου – Η έκκληση φίλων και συγγενών για βοήθεια!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στην Εντατική του Βενιζελείου νοσηλεύεται ως και σήμερα, 1 μήνα και 10 μέρες μετά τη “βουτιά” από τα τείχη του Ηρακλείου, η γυναίκα που με το σημείωμά της συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο…

Η 54χρονη Ελένη που στις 13 Μαρτίου “βούτηξε” στο κενό από τα τείχη στην πλατεία Ελευθερίας (δείτε εδώ) υπέστη πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη και μετά από 8 ώρες στο χειρουργείο κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο η Ελένη Ρερεράκη δε βγαίνει αλώβητη από αυτή την περιπέτεια αφού υπέστη σοβαρή βλάβη στα κάτω άκρα και δε θα περπατήσει ξανά. Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα έξοδα για τη φροντίδα της 54χρονης είναι πολλά, ενώ θα αυξηθούν σύντομα, όταν επιστρέψει στο σπίτι της, όπου θα χρειάζεται νοσηλεύτρια, αλλά και ειδικό εξοπλισμό. Ήδη, φίλοι και γνωστοί, απευθύνουν κάλεσμα για βοήθεια στην 54χρονη, με οποιοδήποτε ποσό.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον πεθερό του νεκρό σε πηγάδι – Η τραγωδία που συγκλονίζει τα Λαγκαδίκια!

Τρίκαλα: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής Ειρήνης που ”αναστατώνουν” το facebook – Δείτε αυτή που ανέβασε η χορεύτρια το Πάσχα!


Λαμία: Η σκυλίτσα που δάγκωσε γυναίκα και προκάλεσε πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε