Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Τέταρτη μέρα επιχειρήσεων για τον εργάτη που θάφτηκε σε πηγάδι

Κρήτη: Τέταρτη μέρα επιχειρήσεων για τον εργάτη που θάφτηκε σε πηγάδι

Με την ελπίδα ότι σήμερα θα παραδώσουν στους δικούς του, τον άτυχο 39χρονο που θάφτηκε σε πηγάδι στα Χανιά, τα συνεργεία συνεχίζουν για τέταρτη μέρα την τιτάνια προσπάθεια.

Όπως διαβάζουμε στο flashnews, τα μηχανήματα με τις τσάπες, δούλευαν όλη νύχτα ασταμάτητα, κάτω από αντίξοοες συνθήκες καθώς έβγαινε συνέχεια πολύ νερό από το έδαφος.

Αυτή την ώρα, γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, κατά την οποία δυο άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονται σε ένα καλάθι που είναι κρεμασμένο σε γερανοφόρο όχημα και επιχειρούν με τσάπες και φτυάρια.

Με αυτό τον τρόπο τα συνεργεία που βρίσκονται στο σημείο κατάφεραν να μειώσουν το βάρος που ασκείται στο σαθρό και επικίνδυνο έδαφος λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού.

Η σημερινή ημέρα φαίνεται ότι φέρνει πιο κοντά στον εντοπισμό του εργάτη, τις ομάδες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, οι οποίες 4 μερόνυχτα μαζί με τους χειριστές των μηχανημάτων, αδιάκοπα και αψηφώντας τους κινδύνους, έχουν κάνει μια πρωτοφανή υπέρβαση των ορίων της ανθρώπινης κούρασης και της αυταπάρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού του εργάτη που θάφτηκε σε πηγάδι

Χανιά: Κανένα σημάδι από τον εργάτη που θάφτηκε στο πηγάδι – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (Φωτό και βίντεο)!

Συνελήφθη ο εργολάβος για το εργατικό ατύχημα στα Χανιά – Ακόμα δεν έχουν βγάλει μέσα από το πηγάδι τον άνδρα που καταπλακώθηκε

Κρήτη: Δραματική επιχείρηση διάσωσης μέσα σε πηγάδι – Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε