Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Αγροτικό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας – ”Η συμμετοχή θα στείλει μήνυμα στον Στουρνάρα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε παλλαϊκό συλλαλητήριο έχουν καλέσει τους πολίτες της Θεσσαλίας οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι, στο ύψος του ομώνυμου κόμβου.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η μαζικότητα του εγχειρήματος θα τους δώσει τη δυνατότητα να βγουν και πάλι επί της ΠΑΘΕ, όπως έγινε την προηγούμενη Κυριακή, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τα αγροτικά ζητήματα- και όχι μόνον.

Οι αγρότες αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό συλλαλητήριο, ο προγραμματισμός του οποίου συνέπεσε με το “ραντεβού” που εκ των υστέρων κλείστηκε με τον υπουργό Οικονομικών για σήμερα, στη μία το μεσημέρι, κατόπιν αιτήματος που οι ίδιοι είχαν υποβάλει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως επισημαίνουν, η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο θα στείλει ένα ακόμη μήνυμα αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας προς την κεντρική εξουσία. Όπως είναι γνωστό, αντιπροσωπεία αγροτών από όλα τα μπλόκα, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να θέσει το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο αναζητώντας πεδίο διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση.

Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη καθώς από την έκβασή της θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση των αγροτών σε σχέση με το μέλλον και την μορφή των κινητοποιήσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Αυτοκτόνησε την ώρα που η γυναίκα του έφτιαχνε καφέ – Άφησε ορφανά τα δύο του παιδιά!

Πάτρα: Αρνείται η 14χρονη μαθήτρια να μιλήσει για την επίθεση από συμμαθητές της στο σχολείο!

Κρήτη: Ένας έρωτας που ”λαβώθηκε” στο facebook – Η κλοπή της νύφης είχε άδοξο φινάλε…

Αχαϊα: Η ευρηματική Ελληνίδα που κατέκτησε την Αυστραλία στα 29 της χρόνια!

Κοζάνη: Ποιος φαντάζεστε ότι έκανε αυτό το παρκάρισμα στον κεντρικό πεζόδρομο; (Φωτό)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε