Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λάρισα: Μια…πλάκα που θα θυμούνται για πάντα ”ληστές” και αστυνομικοί!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης δύο νεαροί φίλοι που κινητοποίησαν την αστυνομία και φόβισαν μια ολόκληρη περιοχή…

Μια κακόγουστη πλάκα με φίλους, θέλησαν να κάνουν δύο νεαροί το βράδυ της περασμένης Τρίτης (10-09-2013) στην περιοχή της Γιάννουλης και ντύθηκαν κάτι σαν… ληστές! Όμως η μάσκα και τα άλλα σύνεργα που είχαν, έκαναν τους πάντες να πιστέψουν ότι είχαν να κάνουν με πραγματικούς κακοποιούς.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και οι νεαροί 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν. Διανυκτέρευσαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και χθες στο Αυτόφωρο, ο ένας καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της αρχής, σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή και με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Κατά της απόφασης, από τον καταδικασθέντα ασκήθηκε έφεση. Οι δύο νεαροί είναι πλέον ελεύθεροι, αλλά θα θυμούνται για καιρό, αυτό που έπαθαν…

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος και ο 19χρονος συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ στην περιοχή της Γιάννουλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να είναι μεταμφιεσμένοι και συγκεκριμένα να φορούν, ο 18χρονος μία λευκή περούκα, μαύρη υφασμάτινη μάσκα γυαλιά ηλίου και γάντια και ο 19χρονος, μία ασπρόμαυρη πλαστική αποκριάτικη μάσκα και γάντια και να κρατούν αντίστοιχα ένα πριόνι μήκους πενήντα πέντε εκατοστών και ένα τσεκούρι μήκους ενός μέτρου. Όλα τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Επισημαίνεται ότι ο 18χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Σκοτώθηκαν δύο σμηνίτες της 117 Πτέρυγας Μάχης σε τροχαίο – Διαλύθηκε το αυτοκίνητό τους!

Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε νεαρός αγρότης στην Παντάνασσα – Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας του!

Κρήτη: Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ ”τρόμαξε” Ηράκλειο και Τυμπάκι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε