Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Live News”: Τι λέει ο καπετάνιος που έκανε το… delivery στη φρεγάτα “Λήμνος”

“Live News”: Τι λέει ο καπετάνιος που έκανε το… delivery στη φρεγάτα “Λήμνος”

Delivery με φουσκωτά στην φρεγάτα “Λήμνος” έκαναν κάτοικοι του χωριού Μύρτος, στην Κρήτη, σε μία συγκινητική πρωτοβουλία τους προς το πλήρωμα του πλοίου που λίγες ημέρες νωρίτερα συγκρούστηκε με το τουρκικό “Kemal Reis”.

Οι κάτοικοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι στα ανοιχτά βρίσκονταν οι φρεγάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, και ανάμεσα τους και η “Λήμνος” συγκέντρωσαν τεράστιες ποσότητες προμηθειών και ζεστού φαγητού και στη συνέχεια με ιδιωτικά σκάφη τα μετέφεραν στις φρεγάτες προκαλώντας τη συγκίνηση των πληρωμάτων.

Ο καπετάνιος, Νικόλαος Λαμπράκος, ήταν αυτός που παρέδωσε τα κρητικά καλούδια στην φρεγάτα και μίλησε στο “LIVE NEWS” και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για την “αυθόρμητη κίνηση” – όπως τη χαρακτήρισε-  που έγινε με τη βοήθεια του λιμεναρχείου Ιεράπετρας και της τοπικής κοινότητας.

“Είχαν πάρει κάποιο τηλέφωνο σε ένα κατάστημα κι από την ποσότητα που παραγγείλανε, καταλάβαμε πως ήταν γι αυτούς. Το εν λόγω κατάστημα έψαχνε έναν τρόπο να τα μεταφέρει και αμέσως προσφέρθηκα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις