Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό των τριών νεαρών παιδιών, που επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση – Σκοτώθηκαν δύο αδερφές και ένα μοναχοπαίδι...

Το στερνό αντίο απηύθυναν στο σημείο του δυστυχήματος, στο 36ο χλμ. της παλιάς Εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, πολλές εκατοντάδες κάτοικοι του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου, στο σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά, ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Στο σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα και έχασαν τη ζωή τους ο Φίλιππος Καπανιάρης 20 χρονών, από το Ριζόμυλο και οι αδελφές Κατερίνα και Ιωάννα Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών, διαβάστηκε τρισάγιο, με αφορμή τα τριήμερα, ενώ συντετριμμένοι πολλοί νέοι και όχι μόνο κάτοικοι των δύο χωριών, ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα, αποχαιρετώντας τους γονείς του άτυχου νεαρού που βρέθηκαν στο σημείο.
ΦΩΤΟ από magnesianews.gr

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο νέος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο αντιδήμαρχος Βόλου Νίκος Μόσχος, καθώς και πλήθος κατοίκους από τα δύο χωριά, που έφταναν κοντά στους χίλιους.

Στο χώρο του δυστυχήματος υπήρχαν ακόμη νωπά τα σημάδια του τροχαίου, καθώς στις καλαμιές, δίπλα από τον δρόμο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, που βρισκόταν τα τρία άτυχα παιδιά ήταν γεμάτος σπασμένα πλαστικά και τμήματα του παρμπρίζ, καθίσματα και άλλα αντικείμενα….

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Το χρονικό της τραγωδίας στην άσφαλτο

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε 35 λεπτά μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου. Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo όπου επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός Φίλιππος Καπανιάρης και οι δύο αδερφές, Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 χρονών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

Το αυτοκίνητο των τριων παιδιών είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση προς τον Βόλο. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και οι δύο αδερφές ενώ ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Ασύλληπτη τραγωδία με συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δύο νεκροί στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια της απογείωσης!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Κρήτη: Αυτοκτονία στις καλοκαιρινές διακοπές – ”Πάγωσε” η καμαριέρα του ξενοδοχείου που μπήκε στο δωμάτιο του αυτόχειρα!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε