Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Mετακίνηση 6» για πολλούς Θεσσαλονικείς ανήμερα τα Χριστούγεννα (pics)

«Mετακίνηση 6» για πολλούς Θεσσαλονικείς ανήμερα τα Χριστούγεννα (pics)
Φωτογραφία ThessToday

Πολλοί είναι οι Θεσσαλονικείς που ανήμερα τα Χριστούγεννα θέλησαν να χαρούν την πανέμορφα στολισμένη συμπρωτεύουσα. Οικογένειες με τα παιδιά τους, νεαροί και ηλικιωμένοι, αξιοποίησαν τον κωδικό μετακίνησης «6» και έκαναν μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μικρές ουρές έχουν δημιουργηθεί έξω από γνωστά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τους πολίτες να αγοράζουν ακόμη και τελευταία στιγμή τα γλυκά που επιθυμούν για το αποψινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σε πολλά κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Δείτε φωτογραφίες:

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (25/12), σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μειωμένη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία παρά τη μεγάλη κίνηση που παρατηρήθηκε χθες, παραμονή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών συμμορφώθηκε στην οδηγία της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 22:00 και έπειτα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Πηγή φωτογραφιών: ThessToday

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις