Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Τα γέλια και το σούσι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο του βράδυ στο νησί – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com

Ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, την ώρα που οι κάμερες εστίαζαν πάνω του…

Ο Πορτογάλος άσσος επισκέφθηκε ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων χωρίς την αγαπημένη του Ίρινα Σάικ, αλλά με την συντροφιά λίγων στενών φίλων, προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τον «συνέλαβε» και πάλι, με φίλους του στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, να απολαμβάνει σούσι και άλλες ιαπωνικές νοστιμιές. Η παρέα δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του διεθνούς φήμης σεφ Νόμπου Ματσουχίσα, ενώ ο Κριστιάνο ήπιε κόκκινο κρασί.

Διακριτικός, ο αστέρας της στρογγυλής θεάς, φορώντας λευκό t-shirt και γιλέκο, ήταν χαλαρός, γελούσε και όπως όλη η παρέα έδειχνε να περνάει καλά και να το απολαμβάνει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μύκονο, καθώς εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να αναχωρήσει προς άγνωστο προορισμό…

Πηγή: mykonoslivetv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Ανακοίνωσε με αυτό το μήνυμα την αυτοκτονία του στο facebook – ”Βούτηξε” στο κενό από αερογέφυρα (Φωτό)!

Κρήτη: Μυστηριώδης τραυματισμός τρίχρονου παιδιού που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική – Έπεσε από τα 6 μέτρα!

Ρόδος: Γνωρίστε την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις – Η γλυκιά Κατερίνα που έγινε θέμα για τους βαθμούς της!

Κέρκυρα: Τουρίστες σε αεροδρόμιο… χωματερή – Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media και εκθέτουν τη χώρα μας!

Ηράκλειο: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος – Νύφη και γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε